Στον Ήλιο ο Δημήτρης Μοθωναίος - Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί

Θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στον Ήλιο ο Δημήτρης Μοθωναίος - Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί

Για δεύτερη σεζόν πρόκειται να συνεχίσει η καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος. Μάλιστα, πρόκειται να μπει ένα νέο πρόσωπο και αυτός είναι ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο γνωστός ηθοποιός που απασχόλησε αρκετά το τελευταίο καιρό λόγω της συγκλονιστικής του εξομολόγησης, κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του και πρόκειται να ενταχθεί στην αγαπημένη σειρά. Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Στέφανο.

Δημήτρη Μοθωναίος - Στέφανος Βάλβης

Ο Στέφανος είναι ένας νέος και γοητευτικός ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο προσλαμβάνει η Αλεξάνδρα για να διαλευκάνει την υπόθεση του Φίλιππου. Η σχέση του με την Αλεξάνδρα είναι περίεργη, καθώς εκείνη πότε του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και πότε απαξίωση.

Ο ίδιος είναι πολύ ικανός στη δουλειά του και φέρνει γρήγορα αποτελέσματα… Ο Δημήτρης τον βλέπει και τον αντιμετωπίζει αρχικά σαν πρόβλημα, αλλά ο Στέφανος φροντίζει να αποδείξει ότι δεν είναι... Δείχνει άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικά και ίσως κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε...

Στον Ήλιο ο Δημήτρης Μοθωναίος

Έτοιμη να καταρρεύσει η Αλίκη - Αναγνωρίζει το πτώμα του Φίλιππου

Στον Ήλιο, ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου επιβεβαιώνεται από την ίδια την Αλίκη, που καλείται από την αστυνομία να κάνει την αναγνώριση.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Το γαμήλιο πάρτι της Αλίκης και του Δημήτρη κατέληξε σε τραγωδία. Οι εχθροί του Λαϊνά και του Φίλιππου αποδείχθηκαν αδίστακτοι, βάζοντας βόμβα στη δεξίωση του γάμου, μη υπολογίζοντας καμία ανθρώπινη ψυχή ούτε τις απώλειες και τα όσα θα προκαλέσουν. Μετά το συμβάν, στον χώρο υπάρχουν μόνο συντρίμμια και πεσμένα σώματα. Κανείς δεν ξέρει αρχικά ποιοι ζουν και ποιοι όχι. Οι τραυματισμένοι είναι πολύ.

Ο Δημήτρης είναι κι εκείνος χτυπημένος αλλά φέρει λιγότερα τραύματα από άλλους. Το ίδιο και η Αλίκη. Ο Φίλιππος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά πλέον είναι αργά. Εξω από το χειρουργείο περιμένουν με αγωνία η Αλίκη και η Λήδα. Η Διώνη είναι τραυματισμένη. «Δυστυχώς. Είναι πια πολύ αργά», τους ενημερώνει ο γιατρός.

«Οχι. Δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν», λέει μέσα στα δάκρυά της η Αλίκη. Και η Λήδα καταρρακώνεται. Η αστυνομία καταφθάνει για να πάρει καταθέσεις. Ομως υπάρχει και κάτι ακόμη. Κάποιος πρέπει να κάνει την αναγνώριση του πτώματος. Η Αλεξάνδρα, η μητέρα του, είναι σε κατάσταση σοκ και ο αμέσως πιο κοντινός του άνθρωπος είναι η Αλίκη, η μητέρα των παιδιών του.

Ήλιος τρίτη σεζόν spoiler

Η Αλίκη τρέμει στη σκέψη ότι ο άντρας που θα δει στο νεκροτομείο είναι ο Φίλιππος. Βαθιά μέσα της ελπίζει ότι έχει γίνει λάθος. Οτι ο πρώην άντρας της είναι καλά και όλο αυτό είναι ένα ψέμα. Τα βήματά της είναι αργά. Τρέμει. Δεν ξέρει τι θα αντικρίσει. Παίρνει κουράγιο. Δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό.

Πλέον η κρίσιμη στιγμή φτάνει. Οι αστυνομικοί της δείχνουν το πρόσωπο του ανθρώπου που κείτεται ξαπλωμένος. Μια κραυγή βγαίνει από το στόμα της και πέφτει στα χέρια των ανθρώπων της αστυνομίας σχεδόν μισολιπόθυμη. Ξεσπά σε γοερό κλάμα. «Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό», λέει μέσα στα αναφιλητά της.

Μόλις την απομακρύνουν από τον θάλαμο συναντά τη Λήδα που την περιμένει όλο αγωνία. «Είναι ο Φίλιππος. Είναι νεκρός», της ανακοινώνει. Οι δύο γυναίκες πέφτουν η μια στην αγκαλιά της άλλης για να παρηγορηθούν. Δύο γυναίκες που πάλεψαν για την αγάπη του ίδιου άντρα. Τώρα και οι δύο έχουν να επιτελέσουν ένα ακόμη δυσβάσταχτο χρέος. Να το αναφέρουν στα παιδιά τους, την Εύα, τον Αρη και τον Πέτρο. «Πώς θα τους πούμε κάτι τέτοιο; Πώς θα τους πούμε ότι ο πατέρας τους δεν ζει πια;», αναρωτιέται η Αλίκη. Η Λήδα είναι κι εκείνη σε απόγνωση, ενώ θα γνωρίσει ένα ακόμα σοκ με την επιστροφή του Νικήτα. Ομως δεν μπορούν να αποφύγουν τα γεγονότα.