Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Σκουλός: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του - «Θα σ’αγαπώ μέχρι...»

Η κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε

Δημήτρης Σκουλός: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του - «Θα σ’αγαπώ μέχρι...»
News 28.07.2021 21:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Σκουλό, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της η γυναίκα του, Τζέλα. Φυσικά, ο ίδιος της ευχήθηκε και δημόσια.

Ο γνωστός φωτογράφος και η γυναίκα του ζουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας μιας και πριν λίγο καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός, λοιπόν, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας παράλληλα και μια ερωτική εξομολόγηση.

Στην λεζάντα σημείωσε: “Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η φίλη μου, η μάνα μας. Θα σ’αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού για τα γενέθλια της γυναίκας του

Δημήτρης Σκουλός ανάρτηση για την γυναίκα του

«Η κόρη μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της»

Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη αναφορικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τζέλα, αλλά και στο πως ανακοίνωσαν στην κόρη τους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

 Δημήτρης Σκουλός για δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευλογημένος. Η Τζέλα δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Συγκινήθηκα γιατί το θέλαμε πολύ καιρό. Και το θέλαμε πολύ καιρό γιατί θέλαμε ένα αδερφάκι για την κόρη μας».

Σναφορικά με το πώς είπαν στην κόρη τους ότι θα έχει ένα αδερφάκι δήλωσε: «Της δείξαμε το τεστ και της εξηγήσαμε ότι σε λίγο καιρό θα έχει αδερφάκι. Το πήρε πάρα πολύ ωραία. Και μάλιστα, μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Σκουλός: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την γυναίκα του - Επιστρέφουν σπίτι

Δημήτρης Σκουλός: Οι τρυφερές ευχές της Βίκυς Καγιά για τη γέννηση της κόρης του

Share