Φουντώνουν οι φήμες σχέσης για την Δανάη Μπάρκα και τον Απόστολο Ρουβά

Η νέα ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Φουντώνουν οι φήμες σχέσης για την Δανάη Μπάρκα και τον Απόστολο Ρουβά

Μετά το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως ξέρουμε οι σχέσεις με τον συνεργάτη της Απόστολο Ρουβά έχουν παραμείνει αρκετά καλές καθώς η αρχή των διακοπών έγινε μαζί του με ένα κοινό ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, και οι δυο παραμένουν ενεργοί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τους. Όπως φαίνεται η Δανάη Μπάρκα πέρα από καλή φίλοι αναλαμβάνει και χρέη φωτογράφου ειδικά για τον Απόστολο Ρουβά.

Ο ίδιος δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram με εκείνη να σχολιάζει με αρκετή δόση χιούμορ γράφοντας: “Kαταπληκτική φωτογραφία. Πρέπει να σε έβγαλε κάποιος φωτογράφος διεθνούς φήμης, δεν εξηγείται αλλιώς!#μπραβο”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Απόστολου Ρουβά

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βίωσε η Δανάη Μπάρκα, καθώς μετά από 8 χρόνια σχέσης, αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια που συνεχίζει με το “Πάμε Δανάη” και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θέλησε να πραγματοποιήσει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Δανάη απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και πολλές από αυτές αφορούσαν τον χωρισμό της. Μέσα σε όλα, η ίδια ανέφερε πως ακόμα κρατούν επαφές, παρόλο που εδώ και 4 μήνες έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους.

Μια απάντηση της ήταν η εξής: «Όταν με έναν άνθρωπο έχεις μεγαλώσει μαζί, έχετε ζήσει στο ίδιο σπίτι 8 χρόνια και έχετε κάνει τα πάντα μαζί δεν μπορείς να μην τον έχεις στη ζωή σου. Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει φυσικά. Εμείς όμως έχουμε αυτή την ανάγκη. Να αγαπιόμαστε, να έχουμε επικοινωνία, να βλέπουμε τα σκυλάκια μας φυσικά συχνά και να είμαστε οκ, θέτοντας όρια σαφώς» ενώ αποκάλυψε κι άλλα πράγματα για τον χωρισμό της.

Δανάη Μπάρκα για τον χωρισμό της ανάρτηση

Δανάη Μπάρκα για τον χωρισμό της

Δανάη Μπάρκα για τον χωρισμό της από τον Αδαμόπουλο