Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η ανάρτηση για την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους

«Εκεί που νιώθεις όμορφα πάντα να επιστρέφεις...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η ανάρτηση για την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους

Την τηλεοπτική της επιστροφή ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη, μετά από έναν χρόνο απουσίας. Ανάμεσα στους συναργάτες της, είναι και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η παρουσιάστρια θα καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό του Mega μέσα από την εκπομπή “Ελένη” ενώ η ομάδα που θα την πλαισιώνει είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα, η Ελιάνα προχώρησε σε μια ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφορικά με το νέο της αυτό βήμα.

Η γνωστή δημοσιογράφος λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη από τότε που συνεργάζονταν στον Alpha. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Εκεί που νιώθεις όμορφα πάντα να επιστρέφεις @elenimenegaki Που αλλού; Στο @megatvcom φυσικά».

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη

Ελιάνα Χρυσικοπούλου φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη

Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της

Το επίσημο trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βγήκε πριν μερικές ώρες στον αέρα. Μάλιστα, έχουν αποκαλυφθεί ήδη όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής της, τόσο οι συνεργάτες όσο και η ώρα προβολής.

Όλες οι ετοιμασίες για την παρουσιάστρια γίνονται με πυρρετώδεις ρυθμούς ενώ το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι τελευταίες υπογραφές.

Στην ομάδα της Ελένης εντάσσονται και δύο έμπειροι δημοσιογράφοι. Ο λόγος για την Κάλλια Καστάνη και τον Αλέξανδρο Πρίφτη ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του υπεύθυνου καλεσμένων. Η Ελένη Γιελάλη θα είναι αυτή που θα αναλάβει την αρχισυνταξία, μιας και συνεργάζεται τριάντα χρόνια με τη Μενεγάκη.

Αναφορικά τώρα με τον τίτλο της εκπομπής, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πωςπαραμείνει σκέτο «Ελένη» χωρίς δίπλα να έχει το φημολογούμενο «μου».

Όσο για την ώρα και τη διάρκεια της εκπομπής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι δύο ώρες και κάτι και πως ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι και θα ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, δίνοντας πάσα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το πρόγραμμα του Mega λοιπόν θα διαμορφωθεί ως εξής: Στις 8 θα ξεκινάει η Ελεονώρα Μελέτη, στις 11 η Δανάη Μπάρκα, στη 1 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κι αμέσως μετά η εκπομπή της Ελένης.

undefined