Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή

Αποκάλυψε και επίσημα το πρότζεκτ που αναλαμβάνει

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή
News 29.07.2021 17:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή ξεκίνησε ήδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια βρέθηκε στο ΣΚΑΙ και πραγματοποιήσε και την πρώτη της φωτογράφιση.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες έδωσε τα χέρια με τον συγκεκριμένο σταθμό και συγκεκριμένα με την παραγωγή του Acun Ilıcalı.

Μπορεί στα αρχιά πλάνα να ήταν να αναλάνει το Αγρότης Μόνος Ψάχνει, τελικά όμως τα πράγματα άλλαξαν και πρόκειται να παρουσιάσει το Κάτι Ξαναψήνεται.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και την επίσημη φωτογράφηση για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα βίντεο.

Οι ετοιμασίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όσα είχε δηλώσει για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσαρεστημένο το κοινό με την είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα

Share