Αθηναΐς Νέγκα: Δείχνει τα σημάδια της από την λεύκη και στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας

«Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι “υποφέρουν” από αυτήν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθηναΐς Νέγκα: Δείχνει τα σημάδια της από την λεύκη και στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας θέλησε να στείλει η Αθηναϊς Νέγκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια συγκεκριμένα έδειξε τα σημάδια της από λεύκη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μετά την ανάρτηση "καρφί" για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλησε να μοιραστεί τα σημάδια της από λεύκη προκειμένου να στηρίξει όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Η ανάρτηση της Αθηναϊς Νέγκα για τα σημάδια από τη λεύκη

«Αυτά είναι τα δικά μου σημάδια, κάποια δηλαδή από αυτά. Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να τη πουλήσω καθώς είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή.

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι “υποφέρουν” από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων. Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness».

«Τι μπούρδες, τι ρατσισμός»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα θέλησε να ξεσπάσει δημόσια για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από κάποιους λόγω της εμφάνισής της.

Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο πλατό του Πάμε Δανάη και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της δημοσιογραφίας, οι οποίες δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ.

«Μία από τις μεγαλύτερες ηλιθιότητες που έχω υποστεί στη ζωή μου, είναι η προσπάθεια κάτι κομπλεξικών να περάσουν μεταξύ αστείου και σοβαρού πως είμαι σκοτεινός τύπος. Πως φοράω μαύρα και σκέφτομαι μαύρα – τι μπούρδες! Τι ρατσισμός μαζί με σεξισμό και κόμπλα του αισχίστου είδους.

Δεν ίσχυε ποτέ και νομίζω πως τώρα πια δεν θα τολμούσαν – ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν περνάνε τέτοια σοβινιστικά δήθεν αστειάκια του κ*λου, τόσο εύκολα.

Το πέρασα πάντως το bulling σε στιγμές που ήταν σημαντικό για την δουλειά μου να μην με παρεξηγήσουν – πιστεύω τελικά δεν έγινε ζημιά αν και η πρόθεση ήταν να γίνει, δεν μπορουμε να αρέσουμε σε όλους και κάποιοι δεν πειράζει να μη σε καταλαβαίνουν αντιθέτως είναι θετικό – δεν θες να αρέσεις εκεί που δεν αρέσεις. Τα θυμάμαι αυτά κάθε φορά που φοράω μαύρα – σπανιότατα κατάμαυρα. Αγαπώ το λευκό,το ροζ, τα χρώματα, τα λουλούδια.

Έχω μαύρα βαμμένα μαλλιά (τι έγκλημα – ειδικά τηλεοπτικό!) και μάλλον δεν θα αλλάξω χρώμα γιατί δεν έχω λόγο και δεν θυμάμαι πια πως ήταν το φυσικό μου, τα σκούρα μαλλιά δεν ανοίγουν χωρίς να καταστραφούν. Μου αρέσει που τουλάχιστον γυαλίζουν and that’s that», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην ανάρτηση που έκανε.