Δείτε για πρώτη φορά το νέο σπίτι του Νίκου Βέρτη στο Πανόραμα Βούλας - Η τεράστια πισίνα και οι κρυφοί φωτισμοί

Εκεί γυρίστηκε και το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Σ'αγαπάω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε για πρώτη φορά το νέο σπίτι του Νίκου Βέρτη στο Πανόραμα Βούλας - Η τεράστια πισίνα και οι κρυφοί φωτισμοί

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας. Έχει καταφέρει να χτίσει μεγάλη καριέρα και ταυτόχρονα να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οτιδήποτε αφορά την προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, αυτή του κορωνοϊού επέστρεψε πριν από λίγο καιρό ξανά στις πίστες. Η πρεμιέρα του στο ΥΤΟΝ έγινε στις αρχές του μήνα, αλλά το γνωστό νυχτερινό κέντρο έκλεισε για λίγο λόγω των νέων μέτρων προστασίας για τον ιό και αφού έκανε τις απαραίτητες αλλαγές άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό. Ο Νίκος Βέρτης, μάλιστα, εμφανίζεται live κάθε Σάββατο και Κυριακή κι έτσι έχει τη δυνατότητα για μικρές αποδράσεις δροσιάς μέσα στην εβδομάδα. Όπως και έκανε με το ολιγοήμερο ταξίδι του στο Νησί των Ανέμων.

Ιδιαίτερα ανανεωμένος και διανύοντας μια από τις δημιουργικές περιόδους της ζωής του μετά την καραντίνα, ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα το νέο του video clip για το τραγούδι «Σ’ αγαπάω», σε δικούς του στίχους και σύνθεση και ενορχήστρωση και παραγωγή από τον Χρήστο Σαντιγκάι. Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Heaven Music και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Alex Konstantinidis.

Αυτό που δεν ήταν όμως, ως τώρα γνωστό είναι ότι το video clip γυρίστηκε στο νέο οικολογικό σπίτι του Νίκου Βέρτη στο Πανόραμα Βούλας. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή οικία με πισίνα στον εξωτερικό χώρο, άνετους εσωτερικούς χώρους, λευκό μάρμαρο και πέτρα στην εξωτερική του πρόσοψη.

Το νέο σπίτι του Νίκου Βέρτη

Το συγκεκριμένα σπίτι είναι φιλικά σχεδιασμένο προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο με υλικά και τεχνολογία που μειώνει τόσο την αποβολή βλαβερών αερίων προς το περιβάλλον όσο και τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού, έχοντας ως ένα από τα βασικά υλικά το γυαλί, αλλά και μικρές πηγές πρασίνου.

Εξίσου εντυπωσιακό, όμως, είναι και το εσωτερικό του σπιτιού με τους άνετους χώρους, τον κρυφό φωτισμό στη σκάλα και τον εντυπωσιακό διάκοσμο από πέτρα.

Απολαύστε εικόνες στο νέο του βίντεο κλιπ:

Κατασχέθηκε η περιουσία του στη Θεσσαλονίκη

Η περιουσία του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκε από δικαστικούς επιμελητές, μετά από την απόρριψη της αίτησης αναστολής που είχε κάνει ο τραγουδιστής στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αφορά στην αντιδικία του Νίκου Βέρτη με τον πρώην συνεργάτη και φίλου του, Νίκου Πολατίδη. Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα το κ.Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν 8 χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Με την απόφαση, ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289,18 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ.

Όλα μαζί υπολογίζονταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που ήταν άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στον αντίδικο, διαφορετικά θα γινόταν κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.