Φωτογραφίες: Με άφτιαχτο μαλλί στην αυλή του Όναρ πίνει τον καφέ της η Ελένη Μενεγάκη

Οι τελευταίες της μέρες στον επίγειο παράδεισό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες: Με άφτιαχτο μαλλί στην αυλή του Όναρ πίνει τον καφέ της η Ελένη Μενεγάκη

Τα πάντα σχεδόν είναι έτοιμα για την εκπομπή της. Ο τίτλος, οι συνεργάτες, το πλατό. Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από Σεπτέμβρη και μέχρι τότε έχει αποφασίσει να περάσει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής της στον επίγειο παράδεισό της, στο ξενοδοχείο Όναρ της Άνδρου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινά στιγμές της από εκεί. Το πρωί της Κυριακής θέλοντας να καλωσορίσει τον Αύγουστο δημοσίευσε τις παρακάτω δυο φωτογραφίες:

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Επέτειος 11 χρόνων για Μενεγάκη - Ματέο! Θα ανανεώσουν τους όρκους αγάπης τους

Πριν από 12 χρόνια έδιναν για πρώτη φορά τα χέρια χωρίς να γνωρίζουν πόσο καθοριστικό ρόλο έμελλε να παίξει αυτή η γνωριμία στη ζωή τους. Πλέον μετρούν 6 χρόνια ως παντρεμένοι, κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους Μαρίνα και δείχνουν έμπρακτα πως "ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται", (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος έχουν "χτίσει" την καλοκαιρινή τους βάση στα Άχλα, την παραλία που φιλοξενεί την ξενοδοχειακή τους μονάδα Όναρ, ενώ παράλληλα κάνουν τουρ στις Κυκλάδες, απολαμβάνοντας τα υπέροχα τοπία και τις χρυσαφένιες παραλίες.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Μαζί τους σε αυτό το όμορφο ταξίδι βρίσκονται τα παιδιά της παρουσιάστριας από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια, ενώ την παρέα τους συμπληρώνει και ο γλυκύτατος σκύλος, ράτσας pug, ο Σούμο!

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Αυτές τις ημέρες η Ελένη ετοιμάζεται να ανανεώσει τους όρκους αγάπης που έδωσε με τον Μάκη Παντζόπουλο, στον τόπο που γνωρίστηκαν, στην Άνδρο, γιορτάζοντας ακόμα μία επέτειο γνωριμίας, με ένα μεγάλο γεύμα, το οποίο φυσικά θα επιμεληθεί η ίδια.