Άγριες Μέλισσες - Spoiler - Οι 3 γνωστοί ηθοποιοί που εισβάλλουν στην σειρά

Ποιους θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler - Οι 3 γνωστοί ηθοποιοί που εισβάλλουν στην σειρά

Στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πρόκειται να δούμε αρκετές ανατροπές καθώς τα γυρίσματα της σειράς που αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές, έχουν πάρει φωτιά για τα καλά.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O'Clock ο Ακύλας θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ενώ πέντε νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στο Διαφάνι.

Όπως θα δούµε, ο Λάµπρος και η Ελένη θα περάσουν τροµερά δύσκολες στιγµές και υπεύθυνος δεν θα είναι άλλος από τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θέλει να τους δει να υποφέρουν. Κι όσο και αν πίστευαν πως µε την αποµάκρυνση του Δούκα και της Μυρσίνης από το Διαφάνι θα µπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους, ο Ακύλας θα αποδειχθεί ο πιο σκληρός και συνάµα αδίστακτος αντίπαλος, ο οποίος διψάει για εκδίκηση.

Εκτός όµως από τον Αιµίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα, στη σειρά πρόκειται να δούµε τον Νίκο Κουρή, στον ρόλο του Ζάχου. Ο τελευταίος θα διεκδικήσει την Ελένη, καθώς στο παρελθόν ήταν ερωτευµένος µαζί της. Ακόµη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος επιστρέφει τηλεοπτικά και στις «Άγριες Μέλισσες» θα υποδύεται τον εκδότη µίας εφηµερίδας. Τέλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα κρατήσει τον ρόλο της γυναίκας του Ακύλα, ενώ τα δύο παιδιά τους θα υποδυθούν η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δηµήτρης Τσικλής.

Αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες από το γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας

O Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Όπως είδαμε στο τέλος του β΄ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους.

Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός! Ποιο όμως είναι το μέλλον των υπόλοιπων ζευγαριών;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Οταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!