Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει...»

«Παρερμηνεύονται αυτά που λέω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα 2/8 στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μέσα σε όλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει ακόμα αποβληθεί από το ΣΕΗ, ενώ εξήγησε πως τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί και η αποβολή του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη από το σωματείο των ηθοποιών.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ έχει γίνει μια παρανόηση. Εγώ είπα σε προηγούμενη συνέντευξη ότι τον Σεπτέμβριο θα εξεταστεί η πρόταση του πειθαρχικού για αποβολές τριών ατόμων. Αυτά τα τρία άτομα δεν είναι άλλα από αυτά που έχουν ακουστεί. Κάπου διαβάζω “βόμβα του Μπιμπίλα και άλλοι τρεις”, παρερμηνεύονται αυτά που λέω», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Το πειθαρχικό έχει κάνει μια πρόταση, η οποία έχει έρθει στο διοικητικό και η οποία θα πάει σε μια γενική συνέλευση με αυξημένη πλειοψηφία. Αυτή η γενική συνέλευση έχει το δικαίωμα να αποβάλει κατ’ αρχάς αυτούς τους ηθοποιούς που ήδη έχουν καταγγελθεί. Και αν έρθουν και άλλα, θα πάμε και σε άλλη γενική συνέλευση».

Δείτε παρακάτω όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: "Οι τρεις κοπέλες που τον κατήγγειλαν δεν..."

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, το πρωί της Τετάρτης εμφανίστηκε live μέσω skype στην εκπομπή ALPHA Παντού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στην προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βαρύνεται με την κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και της απόπειρας βιασμού σε βάρος άλλων δύο γυναικών το 2010 και το 2014.

«Δε θέλω να αναλύσω λεπτομέρειες από όσα έχουν καταγγελθεί. Εγώ πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι επώνυμος ή πολύ γνωστός πρωταγωνιστής. Μπροστά στο νόμο είμαστε όλο το ίδιο και αν κάνουμε ποινικά κολάσιμες πράξεις θα τιμωρηθούμε. Νομίζω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώην συνεργάτης και φίλος, αφού, όπως λένε οι καταγγέλλουσες και πολλοί άλλοι άνθρωποι, που δεν πήγαν ποτέ στον ανακριτή ή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αποδεικνύεται βάσει της προανακριτικής εξέτασης ότι έκανε αξιόποινες πράξεις, θα περάσει ότι περνάνε όλοι οι πολίτες που κάνουν αξιόποινες πράξεις. Οι τρεις κοπέλες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είναι γνωστές και δεν τον κατήγγειλαν για να γίνουν γνωστές. Είναι άγνωστες ηθοποιοί» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας.