Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη - Δύσκολες ώρες για την influencer

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη - Δύσκολες ώρες για την influencer

Κάθε influencer εύχεται να μην της συμβεί ποτέ αυτό που έπαθε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η Ιωάννα έχει ένα από τα πιο μεγάλα προφίλ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η απήχηση στον κόσμο είναι τεράστια! Ωστόσο, και τα βασίλεια κάποια στιγμή γκρεμίζονται!

Τι συνέβη με την Ιωάννα Τούνη

Από εχθές έχει δημιουργηθεί μεγάλος σάλος στο Twitter όταν η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε το μεσημέρι στους Παξούς ανοιχτό εστιατόριο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα... Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί... Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Χρήστης του Twitter ανέφερε πως οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι, επειδή οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα. Την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες, λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Μετά το περιστατικό αυτό, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers μετά από την προκλητική της τοποθέτηση, καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 798.000.

Τούνη instagram

Και συνεχίζει να πέφτει αφού τώρα έφτασε στους 797k...

Τούνη Παξοί

Να σημειώσουμε πως κάτι τέτοιο είναι μεγάλη καταστροφή για την influencer αφού το instagram είναι μέρος της δουλειάς της κι από εκεί λαμβάνει πολύ υψηλά εισοδήματα τον μήνα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρώτο φιλί Τούνη - Αλεξάνδρου

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε δεν λέει μια παροιμία; Το ερωτικό καλοκαίρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη συνεχίζεται. Η σχέση τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα και, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω δεν προσπαθούν πλέον να κρυφτούν. Ακόμα όμως ούτε ο ένας αλλά ούτε ο άλλος έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί.

Αφού έκαναν ένα πέρασμα από τη Μεσσηνία και τη Ζάκυνθο αποφάσισαν να ανέβουν λίγο πιο ψηλά…

Το βράδυ της Παρασκευής το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδαζε στο Naval Seaside Bar της Ηγουμενίτσας.

Αφού απόλαυσαν το δείπνο τους, ο παρουσιαστής και η influencer αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά στο παραθαλάσσιο bar όπου αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τους κοιτάει όλο το βράδυ, χωρίς όμως οι ίδιοι να ενοχλούνται.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο τους βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να λάβουν μέρος- ως αντίπαλοι- στο ανανεωμένο Just the two of us με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!