Αποκάλυψη: Αυτό το επώνυμο ζευγάρι πήγε να νοικιάσει το σπίτι που έμεναν Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης

Τελικά όμως το deal δεν έκλεισε γιατί το σπίτι δεν είχε πισίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη: Αυτό το επώνυμο ζευγάρι πήγε να νοικιάσει το σπίτι που έμεναν Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό τους όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην φόρα. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας είχαν ένα βελούδινο χωρισμό.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής παρά το γεγονός πως είναι σε περιοδεία φαίνεται πως αναζητά ήδη καινούργια στέγη παραχωρώντας το σπίτι που ήδη έμεναν στην παρουσιάστρια.

Ποιος διεκδίκησε το σπίτι Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακόμιση θα γίνει άμεσα (μάλιστα αυτός που ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι στο οποίο έμενε το πρώην πια ζευγάρι ήταν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Τομάς Βάτσλικ, όμως η εντυπωσιακή σύζυγός του ήθελε και πισίνα και έτσι το deal δεν έκλεισε, μια και το συγκεκριμένο σπίτι δεν διαθέτει πισίνα).

Τομάς Βάτσλικ

Αυτό ήταν το σπίτι που έμεναν επί χρόνια

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια: Τα σημάδια που προμήνυαν τον χωρισμό

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αν και τα τελευταία χρόνια οι κοινές δημόσιες έξοδοί τους ήταν λιγοστές.

Η τελευταία δημόσια έξοδος του ζευγαριού ήταν τον Ιούλιο του 2020 στο θέατρο Άλσος. Το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει την «ταράτσα του Φοίβου: Covid 19 Edition».

Χατζηγιάννης Μακρυπούλια

Χατζηγιάννη Μακρυπούλια κοινή εμφάνιση

Χατζηγιάννη Μακρυπούλια χωρισμός

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στις παραπάνω φωτογραφίες τα χαμόγελα και των δυο είναι παγωμένα και μεταξύ τους δεν υπάρχει ούτε μια τρυφερή στιγμή. Ούτε μια αγκαλιά, ούτε ένα τρυφερό πιάσιμο. Κανείς, όμως, δεν τα είχε παρατηρήσει όλα αυτά τότε και ήταν απόλυτα φυσιολογικό γιατί κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από την πόρτα του σπιτιού τους.