Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό βίντεο από το τελευταίο γύρισμα του Γιώργου Γάλλου

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό βίντεο από το τελευταίο γύρισμα του Γιώργου Γάλλου

Ο Γιώργος Γάλλος μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» άφησε τους πάντες άφωνους με τις συγκλονιστικές του ερμηνείες. Μάλιστα, ένα επεισόδιο που θα μείνει για πάντα αξέχαστο στους τηλεθεατές ήταν στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς όπου είδαμε τον Μιλτιάδη να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Μπορεί η σειρά να περιέχει αρκετό δράμα όμως οι ηθοποιοί της σειράς ξέρουν να το διασκεδάζουν. Τρανή απόδειξη είναι και το βίντεο το οποίο ανέβασε ο Γιώργος Γάλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα στο βίντεο ακούγεται να λέει ο Γιώργος Γάλλος «Τι έγινε ρε παιδιά, τι κοιτάτε; Όλα καλά;» με την Μαρία Κίτσου να του απαντάει «Αθάνατος!».

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Γιώργου Γάλλου

Ο Γιώργος Γάλλος με την συμμετοχή του στην σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε τον Μιλτιάδη Σεβαστό, κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές που τον αποθέωσαν στα social media. Ειδικά η τελευταία του σκηνή στο φινάλε, όπου πεθαίνει στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο γιος του θα αφήσει σίγουρα εποχή.

Μετά λοιπόν την συγκλονιστική του ερμηνεία στην δραματική σειρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη και ο Γιώργος Καπουτζίδης τον διεκδικούσαν για τα νέα project που ετοιμάζουν και να βγουν στον αέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, όπως ακούγεται, θα υποδυθεί τον μπαμπά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οι Σέρρες θα αποτελούνται από 10 επεισόδια, με τη Λένα Δροσάκη επίσης, να βρίσκεται σε ρόλο κωμικό. Στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες επίσης θα βρίσκεται ο Πάνος Νάτσης και η Μαριλού Κατσαφάδου.

Γιώργος Γάλλος Σέρρες σειρά Καπουτζίδη

Η σειρά θα προβληθεί τη νέα σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των Σερρών, τις συνήθειες τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Μία ξεκαρδιστική σειρά που θα συνεπάρει το κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Λίγα λόγια για τον ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Γάλλο

Μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί επί έξι χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1999.

Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία ‘Ο εχθρός μου΄ του Γιώργου Τσεμπερόπουλου (2013) για την οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Β΄ανδρικού ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στο σήριαλ του Alpha ‘Αστέρας Ραχούλας΄ (2016) και 'Άγριες Μέλισσες' (ΑΝΤ1, 2019).

Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Σιάμου, πατέρας δύο παιδιών και ζει στην Αθήνα.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νεφέλες (2019), Ξύπνα Βασίλη (2018), Βάκχες (2018), Μήδεια (2017).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Άγριες Μέλισσες (2019), Αστέρας Ραχούλας (2016).