Φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης για Ηλιάδη και Γκέντσογλου - Η νέα φωτογραφία που τους «καίει»

Τι συμβαίνει μεταξύ του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης για Ηλιάδη και Γκέντσογλου - Η νέα φωτογραφία που τους «καίει»

Μπορεί να έχουν χωρίσει, ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου κρατούν άριστες σχέσεις. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι κάνει αυτό το καλοκαίρι και κοινές διακοπές.

Ο πρώτος λόγος που διατηρούν τις καλές τους σχέσεις είναι σίγουρα ο γιος τους, Βασίλης. Μάλιστα, όλη η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί, με τις φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού να φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Αναφορικά με τις κοινές τους φωτογραφίες, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα του παιδιού μου. Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι.

Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει κακίες στα social media και όταν πρέπει να απαντήσω, θα απαντήσω».

Η ίδια αυτή τη φορά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα κοινή της φωτογραφία με τον Σάββα Γκέντσογλου, στην λεζάντα της οποίας έγραψε: «Summer time, family time.

@gentsoglou#summer#summertime#familytime#fun#sun#happiness#play#joy#havefun#behappy#stayhealthy#staypositive#staysafe#staystrong».

Η νέα φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου

Φουντώνουν οι φήμες επανασύνδεσης για Ηλιάδη και Γκέτσογλου

«Με τον Σάββα είμαστε...»

Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή και μιλάει στο «Έλα χαμογέλα» για την επιστροφή της, πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας και το πρόβλημα υγείας που είχε με το μάτι της. Ενώ, έκανε και μια δήλωση για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως εξήγησε αρχικά η μεγάλη χρήση κορτιζόνης το προηγούμενο διάστημα είχε συνέπειες στον οργανισμό της και όπως τής είχε πει και ο γιατρός της, κινδύνεψε να χάσει την όρασή της. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Αγγελική Ηλιάδη δήλωση για Γκέντσογλου

«Είμαστε οικογένεια με τον Σάββα και ας έχουμε χωρίσει», δήλωσε στη συνέχεια για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, άφησε να εννοηθεί πως είναι και πάλι σε σχέση μετά τον χωρισμό της.