Χάρης Βαρθακούρης: Παίρνει θέση στην κόντρα Τσαλίκη με ΣΚΑΙ - «Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος»

Το αιχμηρό σχόλιο του μετά την είδηση της αγωγής του σταθμού προς τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Βαρθακούρης: Παίρνει θέση στην κόντρα Τσαλίκη με ΣΚΑΙ - «Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος»

Χαμός έχει επικρατήσει μεταξύ του Γιώργου Τσαλική και του ΣΚΑΙ. Ο Χάρης Βαρθακούρης μάλιστα, σαν πρώην παρουσιαστής του Big Brother, θέλησε να τοποθετηθεί στην εν λόγω κόντρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν αυτός που αρχικά θα παρουσιάζε το ριάλιτι μιας και είχε υπογράψει και συμβόλαιο. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και πλέον όχι μόνο δεν θα το παρουσιάσει, αλλά κινείται και δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Θέση στην κόντρα αυτή πήρε για ακόμη μια φορά Χάρης Βαρθακούρης.

Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη στην κόντρα Τσαλίκη - ΣΚΑΙ

“Απίστευτο! Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος”, έγραψε χαρακτηριστικά με αφορμή την αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ που κατέθεσε ο σταθμός κατά του Γιώργου Τσαλίκη.

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής απάντησε στον Χάρη Βαρθακούρη: “Χάρη μου γλυκέ, ανεξάρτητα από το ποσό, η λογική τους είναι προφανώς: “Αντί να ζητήσουμε συγνώμη που τον αδικήσαμε και τον ξεφτιλίσαμε ας προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω, που τόλμησε και μίλησε και τα έβαλε μαζί μας”. Όπως και να είναι, το σχόλιό σου στο τέλος με την επιτομή είναι bingo. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό λένε στη Στυλίδα”.

 Χάρης Βαρθακούρης για Γιώργο Τσαλίκη και ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Τσαλίκης «πετσοκόβει» δημόσια ΣΚΑΙ και Γκουντάρα - Κάκαββα

Λίγο μετά τις νέες καταγγελίες που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του ΣΚΑΙ, ο τραγουδιστής θέλησε να ρίξει ξανά το «καρφί» του, συμπεριλαμβάνοντας αυτή τη φορά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης όπως αποκάλυψε νωρίτερα στο Twitter με μια ανάρτηση του, βρισκόταν για διακοπές στην Ελαφόννησο και παραλίγο να συναντηθεί με το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα για ονόματα τους.

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, την ώρα που ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευε φωτογραφίες από την παραλία της Ελαφοννήσου.