Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικό ατύχημα - Έσπασε το κοντάρι αθλήτριας και έπεσε κάτω

Ξέσπασε σε κλάματα από τον φόβο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικό ατύχημα - Έσπασε το κοντάρι αθλήτριας και έπεσε κάτω

Με καταρρακτώδη βροχή αγωνίστηκαν σήμερα οι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Μάλιστα, σημειώθηκε και ένα σοκαριστικό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, η Sandi Morris ξεκίνησε το άλμα της στο Άλμα επί κοντώ για τα 4,55μ και ξαφνικά έσπασε το κοντάρι της, με αποτέλεσμα να πέσει ξαφνικά κάτω.

Ευτυχώς, η αθλήτρια δεν τραυματίστηκε, ωστόσο τρόμαξε πάρα πολύ και ξέσπασε αμέσως σε κλάματα. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, είχε ζητήσει να ακυρωθεί λόγω βροχής, ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Την ίδια στιγμή, ο Πύρρος Δήμας ξέσπασε και κοπάνησε τον τοίχο!

Το σοκαριστικό ατύχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έλληνας πρωταθλητής ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς αφού αποκλείστηκε!

Δυστυχώς δεν είναι όλοι... Στέφανος Ντούσκος! Ο Έλληνας πρωταθλητής με το καλύτερο άλμα στα 5.50μ στη 2η προσπάθειά του, δεν κατάφερε να περάσει τα 5.65μ - το όριο ήταν 5.80μ - και αποκλείστηκε από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του αγωνίσματος, ανέφερε πως έκανε μεγάλη προσπάθεια, ενώ αποκάλυψε πως σε δύο μήνες θα γίνει μπαμπάς.

Ο λόγος για τον Κώστα Φιλιππίδη.

«Σήμερα ήταν η τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τις προηγούμενες δύο ήμουν έκτος και έβδομος αντίστοιχα. Σήμερα κάναμε την προσπάθεια για να είμαι ακόμη μια φορά στον τελικό. Θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, να μπορώ να είμαι στον τελικό. Γενικά κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πολλά πράγματα πήγαν ανάποδα, κυρίως στο κομμάτι της προετοιμασίας όλο το διάστημα και πέρσι και φέτος. Δεν ήταν καθόλου εύκολα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ, είμαστε υγιείς. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα θέλαμε. Το μετάλλιο σε αυτόν τον αγώνα το αφήνω για άλλους. Να το πάρουν άλλοι. Εγώ το μετάλλιο το παίρνω σε δύο μήνες. Περιμένω να γεννήσει η γυναίκα μου. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι αυτό. Οπότε προχωράμε έτσι» είπε ο Κώστας Φιλιππίδης.