Χρήστος Μάστορας: Συγκινεί με την ανάρτηση του για τον Πετρούνια - «Πάντα δίπλα σου»

«Σε ευχαριστούμε για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρήστος Μάστορας: Συγκινεί με την ανάρτηση του για τον Πετρούνια - «Πάντα δίπλα σου»

Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε το πρωί της Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ανάμεσα στους Έλληνες που τον συνεχάρησαν δημόσια ήταν και ο Χρήστος Μάστορας.

Οι δύο άντρες πέρα από φίλοι είναι και κουμπάροι, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής έχει βαφτίσει τη μεγάλη κόρη του Ολυμπιονίκη.

Με αφορμή λοιπόν την σημερινή του σπουδαία νίκη, ο Χρήστος Μάστορας προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον Λευτέρη Πετρούνια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια

«Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη!

Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την υπερηφάνια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε. Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή!

Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών !!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου. Σ’αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την κόρη του Πετρούνια και βαφτιστήρα του, Σοφία

Την μεγαλύτερη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση βάφτισε ο Χρήστος Μάστορας με τον ίδιο να είναι πανευτυχής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά νονός και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος τόσο η χαρά όσο και του άγχος του ήταν σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την οποία την συνοδεύει από ένα συγκινητικό γράμμα, προς την μικρή Σοφία.

“Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος…

Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.

Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς. Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς. Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ. Ο νονός σου.

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…”.

Χρήστος Μάστορας ανάρτηση για την βαφτιστήρα του