Πέτρος Φιλιππίδης: Αν δεν εγκριθεί η αποφυλάκισή του αυτό θα είναι το επόμενο αίτημά του!

Δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του, τα έχει σχεδιάσει ήδη όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Αν δεν εγκριθεί η αποφυλάκισή του αυτό θα είναι το επόμενο αίτημά του!

Ατελείωτες φαίνονται στον Πέτρο Φιλιππίδη οι ώρες στην φυλακή. Ο ηθοποιός έχει βάλει τους δικηγόρους του να κάνουν αίτηση για να αποφυλακιστεί και να μεταφερθεί στο σπίτι του, υπό αστυνομική επίβλεψη φυσικά.

Τι θα συμβεί αν δεν αποφυλακιστεί το Πέτρος Φιλιππίδης

Ο εισαγγελέας πριν από μια εβδομάδα αποφάσισε πως ο ηθοποιός πρέπει να προφυλακιστεί καθώς θεωρήθηκε πως ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο εισαγγελέας απορρίψει το αίτημα του ηθοποιού, πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει εκ νέου αίτημα, ζητώντας να μην μεταφερθεί τουλάχιστον από τις φυλακές Τριπόλεως και να παραμείνει εκεί μέχρι να οριστεί η δίκη.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε το πρώτο επισκεπτήριο της γυναίκας του στις φυλακές και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ηλεκτρισμένη.

Πέτρος Φιλιππίδης φυλακές

"Τον φοβάμαι ακόμα και τώρα"

Κι ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης περνάει βασανιστικές ώρες, όπως αναφέρεται, στις φυλακές Τριπόλεως στην εφημερίδα Real και την Άννα Κανδύλη μίλησε η Σ.Μ., την οποία ο ηθοποιός – βάσει του κατηγορητηρίου – προσπάθησε να βιάσει το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο «Μουσούρη».

Η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη με την απόφαση της προφυλάκισης του γνωστού ηθοποιού.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόφαση προφυλάκισής του. Ανάσανα! Όμως, δεν θα βγω να πανηγυρίσω, ούτε επιθυμώ τη διαπόμπευσή του. Άλλωστε, ο σκοπός μου εξαρχής δεν ήταν η εκδίκηση αλλά η δίκαιη τιμωρία του. Ο δρόμος βέβαια μέχρι την οριστική δικαίωση και την τιμωρία του είναι ακόμα μακρύς.

Δεν τον μισώ. Τον φοβάμαι, όμως, ακόμη και τώρα. Σκοπός μου ήταν να σταματήσει την καθ’ έξιν δράση του! Να σταματήσουν να υπάρχουν θύματα! Και η τιμωρία του να παραδειγματίσει και όσους νομίζουν ότι μπορούν να πράττουν τα ίδια ατιμωρητί. Ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου τη Σοφία Μπεκατώρου και στη συνέχεια την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τη Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα και από αυτές πήραμε θάρρος και μιλήσαμε οι υπόλοιπες.

Μη σας μπερδεύει ο χρόνος. Όσο μεγαλύτερος, τόσο μεγαλύτερα και τα τραύματα. Προτρέπω και όσες κοπέλες φοβούνται ακόμη να μιλήσουν, κατανοώντας απόλυτα το πόσο δύσκολο είναι αυτό, να το κάνουν. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το θέατρο, να πνεύσει αέρας ελευθερίας. Κανείς δεν πρέπει να ζήσει τα όσα ζήσαμε εμείς… Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», λέει η Σ.Μ. στη Real.