Πέτρος Φιλιππίδης: Στη φυλακή η σύζυγός του - Συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές!

Δεν την άφηνε να φύγει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Στη φυλακή η σύζυγός του - Συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στις φυλακές Τριπόλεως βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Έφτασε σε σημείο να αρνείται να κάνει μέχρι και μπάνιο...

Ευτυχώς, το απόγευμα της Δευτέρας φάνηκε να παίρνει μια ανάσα αφού η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, το στήριγμά του σε όλες τις δύσκολες στιγμές τον επισκέφθηκε.

Η συνάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη με την σύζυγό του

Φιλιππίδης φυλακή σύζυγος

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κλίμα ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένο! Ο Πέτρος Φιλιππίδης την κοιτούσε μέσα στα μάτια καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψής της και ήθελε πολύ να την ακουμπήσει, κάτι που όμως δεν επιτρέπεται γενικά να συμβαίνει στις φυλακές. Δηλαδή να έρχονται σε τόσο στενή επαφή οι κρατούμενοι με τους ανθρώπους τους.

Το τι ειπώθηκε παραμένει ακόμα άγνωστο.

«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»

Η απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη ανακοινώθηκε, λίγο μετά τις 19.10 το απόγευμα της Τρίτης και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Αυτόπτες μάρτυρες, περιέγραψαν στο dikastikoreportaz.gr, ότι στο άκουσμα της είδησης ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας «γιατί μου το κάνετε αυτό; Τι έφταιξα; Τι σας έχω κάνει;».

Η αντίδρασή του αποδεικνύει ότι ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης ήλπιζε σε μια ευμενέστερη μεταχείριση. Θεωρούσε ότι το πλέον πιθανόν σενάριο ήταν να του επιβληθεί εγγύηση, περιοριστικοί όροι και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Όπως διαβάζουμε, ακολούθησαν σκηνές ροκ στον πρώτο όροφο του κτηρίου 9 και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου (η οποία μάλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της!) ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναξε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζεύγους, Δημήτρης, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.