Γιώργος Κόρομι: Άκρως καλοκαιρινός με την σύντροφό του - Η τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές

Η απόδραση μέχρι την Αίγινα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Κόρομι: Άκρως καλοκαιρινός με την σύντροφό του - Η τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές

Ο Γιώργος Κόρομι συνεχίζει να είναι σε καλοκαιρινό mood ακόμη και μετά από το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» καθώς απολαμβάνει μαζί με την σύντροφο του τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ένα μήνα μετά το τέλος του reality επιβίωσης, αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, γυρίζοντας στην Ελλάδα.

Ο ίδιος μαζί με την σύντροφό του Τίνα αλλά και το φίλο του Παύλο Γαλακτερό όπου έδεσαν από την αρχή του παιχνιδιού βρίσκονται έκαναν μια μικρή απόδραση στην Αίγινα.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Κόρομι με την σύντροφό του

Κόρομι - Τίνα: Καλοκαιρινή απόδραση

Παύλος Γαλακτερός - Γιώργος Κόρομι στην Αίγινα

Η απάντηση του Κόρο για τον άγριο τσακωμό του με τον Ντάφυ

Ο Γιώργος Κόρομι - που τον εντοπίσαμε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας- βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Ο φιναλίστ του Survivor 4 αναφέρθηκε φυσικά στο παιχνίδι και την εμπειρία που απέκτησε ενώ μέσα σε όλα μίλησε και για το συμβάν με το ψάρι και τον Τριαντάφυλλο.

«Τα αρνητικά σχόλια ήταν τα πιο πολλά για το ψάρι που δεν έδωσα στον Τριαντάφυλλο και πείραξαν περισσότερο τους γονείς μου, εμένα καθόλου, γιατί είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος δεν έχει δει τι έχει συμβεί, δεν ξέρει τον λόγο που το έκανα, δεν ξέρει τι έχουμε ζήσει».

Ο Γιώργος μάλιστα ανέφερε πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να μην μοιραστεί την ψαριά του με τον τραγουδιστή μιας και εκείνος βοηθούσε συνεχώς την ομάδα του σε αντίθεση με τον Τριαντάφυλλο που δεν έκανε απολύτως τίποτα.

«Στο Survivor ο καθένας ήταν με τις δεξιότητές του. Εμένα ήταν το ψαροντούφεκο και κάποιες κατασκευές. Όταν εγώ κάνω ψαροντούφεκο και με εξαντλούσε, θέλω ο καθένας να βοηθάει. Βοήθησε με έστω στο να καθαρίσουμε τα ψάρια, να πλύνουμε τα πιάτα, να ανάψουμε φωτιά… Οπότε δεν έβλεπα από την μεριά του να προσφέρει έτσι ή αγωνιστικά συν ότι έβλεπα ότι υπήρχε μία επίθεση απέναντί μου» .