Επεισόδιο στις φυλακές με τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ξέσπασε άσχημα ο ηθοποιός

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισόδιο στις φυλακές με τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ξέσπασε άσχημα ο ηθοποιός

Όπως ήδη σας μεταφέραμε το μεσημέρι της Τρίτης το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία ενός βιασμού και δυο αποπειρών βιασμού, δέχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τον ηθοποιό που ακόμη δε μπορεί να πιστέψει ότι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, επισκέφθηκε προχθές το απόγευμα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας.

Εξίσου “βράχος” στο πλευρό του είχε σταθεί και στην πρόσφατη απολογία του. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του, είχε ξεσπάσει σε λυγμούς φωνάζοντας, “Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί”.

Πέτρος Φιλιππίδης φυλακές

Άσχημα ψυχολογικά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso οι δυο σύζυγοι είχαν μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή, με την χορογράφο να κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον σύντροφό της. To ίδιο δημοσίευμα θέλει τον Πέτρο Φιλιππίδη να “λύγισε” βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Αν δεν εγκριθεί η αποφυλάκισή του αυτό θα είναι το επόμενο αίτημά του!

Ο εισαγγελέας πριν από μια εβδομάδα αποφάσισε πως ο ηθοποιός πρέπει να προφυλακιστεί καθώς θεωρήθηκε πως ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο εισαγγελέας απορρίψει το αίτημα του ηθοποιού, πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει εκ νέου αίτημα, ζητώντας να μην μεταφερθεί τουλάχιστον από τις φυλακές Τριπόλεως και να παραμείνει εκεί μέχρι να οριστεί η δίκη.