Κορμάρα στα 50 της η Γωγώ Μαστροκώστα - Ποζάρει με καυτό μπικίνι

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της χωρίς ίχνος ρετούς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορμάρα στα 50 της η Γωγώ Μαστροκώστα - Ποζάρει με καυτό μπικίνι

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής σόομπιζ το διαθέτει σίγουρα η Γωγώ Μαστροκώστα. Η ίδια μπορεί να είναι 50, ωστόσο βάζει κάτω άνετα 20αρες.

Η ίδια -που πρόσφατα παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη- μπορεί να μην βρίσκεται στον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο παραμένει εξαιρετικά ενεργή στα social media. Σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τη ζωή της ενώ αλληλεπιδρά συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Γωγώ Μαστροκώστα ανάρτησε μερικές φωτογραφίες της από τη μέρα που πήγε να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα στην Πάρο και η σιλουέτα της για ακόμη μια φορά εντυπωσιάζει.

Όπως βλέπουμε, δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας ενώ τράβηξε όλα τα βλέμματα με αυτό το εντυπωσιακό κίτρινο μπικίνι!

Αναφορικά με το πως κρατιέται σε αυτές τις άψογες αναλογίες, είχε αποκαλύψει: «Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και τη δίαιτα του, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό. Δεν μπορώ να κρατηθώ αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκηση είναι πολύ εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου, είτε ν΄ αδυνατίσεις».

Φωτογραφίες της Γωγώς Μαστροκώστα με μαγιό

Κορμάρα στα 50 της η Γωγώ Μαστροκώστα φωτογραφίες

Κορμάρα στα 50 της η Γωγώ Μαστροκώστα

Πέντε πιάτα έχει η διατροφή της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αψεγάδιαστο το κορμί τους. Τι κι αν έχει φτάσει πλέον τα 50, ο χρόνος δείχνει να μην έχει περάσει από πάνω της αφού το σώμα της είναι απλά εκπληκτικό.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε, φαίνεται να φοράει το μαγιό της και να παίζει κουτσό μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Τραϊανό Δέλλα, με τον οποίο μετρούν 11 χρόνια γάμου.

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο είναι εφικτό και μπορεί να το κάνει όποια γυναίκα θέλει να προσέχει τι τρώει καθημερινά, ενώ εξαιρετικά αποτελεσματική είναι και η διατροφή που ακολούθησε η Ρούλα Κορομηλά.

Πρωί:

Επιλέγει τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Σνακ:

Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα

Μεσημέρι:

Το μεσημεριανό της συνήθως ετοιμάζεται από την ίδια και περιλαμβάνει λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Σνακ:

Το απόγευμα ως σνακ προτιμά ένα φρούτο εποχής.

Βράδυ:

Σαλάτα με μία κουταλιά λάδι.

Η γυμναστική της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα μπορεί να προσέχει τη διατροφή της αλλά την ίδια στιγμή, φροντίζει ώστε να κάνει και καθημερινά γυμναστική.

Η ίδια άλλωστε, πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει στιγμιότυπα στα οποία φαίνεται πόσο λιώνει στο γυμναστήριο.

H Γωγώ Μαστροκώστα κάνει πολύ δυνατό πρόγραμμα με TRX, Pilates καθώς και spinning, τρία είδη γυμναστικής που μπορούν να εγγυηθούν άμεσο αποτέλεσμα, ειδικά σε συνδυασμό με ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Το καλοκαίρι βέβαια, επιλέγει να χαλαρώνει με την οικογένειά της και το ρίχνει λίγο παραπάνω στο κολύμπι στη θάλασσα.