Χωριστοί δρόμοι για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - Τι συνέβη

Αλλού ο ένας.. άλλου ο άλλος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωριστοί δρόμοι για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου - Τι συνέβη

Μπορεί να είναι τρελοί και παλαβοί ο ένας για τον άλλον, ωστόσο η Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου επέλεξαν να κάνουν χωριστά διακοπές.

Σε αντίθεση με την Μαριαλένα και τον Σάκη που βρίσκονται μαζί στην Μύκονο για διακοπές, ο φιναλίστ του Survivor και η κοπέλα του απολαμβάνουν ξεχωριστά τα μπάνια τους.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο αυτές τις μέρες βρίσκεται στις Σπέτσες, με την ίδια να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Από την άλλη, ο τραγουδιστής επισκέφθηκε την Σίφνο και την Κίμωλο, όπου και αυτός έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές του.

Ξεχωριστές διακοπές για Ηλία Μπόγδανο και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι και πάλι στα καλύτερά του καθώς πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο αφού αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω της νόσου Covid-19. Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι και πάλι καλά στην υγεία του μιας και επέστρεψε στην καθημερινότητά του αρκετά γρήγορα.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 26/7 ο ίδιος μαζί με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr. Και οι δυο φαίνεται να είναι στα καλύτερα τους μιας και έχουν άπλετο χρόνο να ζήσουν τον έρωτά τους.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Στα γενέθλια της Μαριαλένας το ζευγάρι

Ηλίας Μπόγδανος και πάλι στα καλύτερά του

Μερικές δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μέσα σε όλα μίλησε για τη κόντρα του με τον Αλέξη Παππά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, παραδέχτηκε ότι κρατάει όλες τις καλές στιγμές από το παιχνίδι.

Στις αρχές, στην Κόκκινη ομάδα ήσαστε πολύ δεμένοι. Υπήρχε, όμως, το θέμα του Τριαντάφυλλου.

(γέλια) Ο Τριαντάφυλλος εί­ναι μία κατηγορία μόνος του, πραγματικά!

Πως ήταν εκείνη η περίοδος στην οποία ήταν απομονωμένος από εσάς τους υπόλοιπους;

Τότε έπαθα το πρώτο σοκ, κα­θώς κατάλαβα τι σημαίνει ριάλιτι. Πώς γίνεται τη μια στιγ­μή να χαμογελάμε και αμέσως μετά να προκύπτει ένα ολόκλη­ρο θέμα για κάτι που αφορά καθαρά το παιχνίδι. Μετά αντιλήφθηκα ότι όλο αυτό είχε κάποια σκοπιμότητα. Ίσως και να ήμουν αθώος, απονήρευτος για ένα ριάλιτι.

Μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλάζει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου;

Σίγουρα μεγαλοποιούνται όλα και μπορεί να αλλάξεις συ­μπεριφορές, σε σημείο να χά­σεις λίγο τον εαυτό σου. Επειδή είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, μπερδεύεται το μυα­λό σου.

Εσύ το ένιωσες αυτό κι όταν ήρθες σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά;

Ο Αλέξης έκανε πολύ καλό θέατρο, οπότε δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Έκανε θέατρο, κι εγώ δυστυχώς... ψάρωσα.

Η Μαριαλένα είπε ότι οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές.

Εμένα μου έχουν μείνει μόνο οι καλές.

Σε έχει αλλάξει όλη αυτή η εμπειρία;

Σίγουρα. Με έχει προσγειώσει ανώμα­λα στην πραγματικότητα. Ήμουν λίγο πιο ρομαντικός, δεν ήθελα να δω κά­ποια πράγματα που στο μυαλό μου τα είχα ρόδινα.

Πώς ένιωσες στην ανακοίνωση του νικητή;

Πάρα πολύ όμορφα. Ο Σάκης είναι ένα παιδί που αγωνιστικά δεν παίζεται, δεν χάνει. Πραγματικά, του άξιζε η νίκη. Εί­μαι τόσο γεμάτος, γιατί το δικό μου έπαθλο είναι η αγάπη που έχω εισπρά­ξει από τον κόσμο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Οι φίλοι μου, που με ξέρουν χρόνια, οι γονείς μου και η κοπέ­λα μου μου είπαν ότι στο παιχνίδι βγή­κε ο πραγματικός μου χαρακτήρας. Πέρα από μια-δυο κακές στιγμές, όλα τα άλλα, ακόμα και τα νεύρα, ήταν Ηλί­ας. Οπότε, βγήκε αυτό που είμαι. Κι αυτό είναι το δικό μου έπαθλο.

Από εδώ και πέρα τι σχέδια έχεις;

Μουσική, μουσική, μουσική. Έχω γρά­ψει τραγούδια που μου αρέσουν πολύ και ετοιμαζόμαστε με την ομάδα μου στην Cobalt Music να τα κυκλοφορή­σουμε το συντομότερο!

Ηλίας Μπόγδανος για τον Αλέξη Παππά