Πέτρος Φιλιππίδης: Τι του ψιθύρισε στο αυτί η σύζυγός του πριν φύγει από τις φυλακές

Αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι του ψιθύρισε στο αυτί η σύζυγός του πριν φύγει από τις φυλακές

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το πρώτο επισκεπτήριο του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τριπόλεως. Εννοείται πως εκεί βρέθηκε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και το κλίμα, μάλιστα, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένο.

Οι κουβέντες που αντάλλαξε ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του

Σύμφωνα με την εφημερίδα On time ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε από την γυναίκα του να κάνει ότι μπορεί για να τον βγάλει από την φυλακή.

Φυσικά η Ελπίδα Νίνου του υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους ώστε να αποφυλακιστεί το συντομότερο δυνατό. Μία ακόμη επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη είναι να προσέχει η γυναίκα του, τον γιο τους (δείτε τον εδώ).

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου φυλακές

Ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση ο Πέτρος Φιλιππίδης

Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω των δικηγόρων του θα κατέθετε αίτημα αποφυλάκισης. Το instanews.gr απευθύνθηκε σε έγκριτους νομικούς για να μάθει αν υπάρχει περίπτωση να το δούμε και αυτό. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όχι απίθανο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω site, λοιπόν, ο Φιλιππίδης έχει δυο επιλογές. Η πρώτη να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Νομικοί κύκλοι λένε αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη και η μοναδική ρεαλιστική ελπίδα του Φιλιππίδη. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…