Αποκάλυψη: Πως προσέγγισε ο Πέτρος Φιλιππίδης την σύζυγό του όταν πρωτογνωρίστηκαν

" Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη: Πως προσέγγισε ο Πέτρος Φιλιππίδης την σύζυγό του όταν πρωτογνωρίστηκαν

Ο Πέτρος Φιλιππίδης να διανύει πολύ δύσκολα 24ωρα στις φυλακές Τριπόλεως αναμένοντας την απόφαση του εισαγγελέα για το αν τελικά θα αποφυλακιστεί ή όχι. Το μόνο, ωστόσο, που τον κάνει να στέκεται στα πόδια του είναι η στήριξη της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου αλλά και του παιδιού του.

Η Ελπίδα βρίσκεται στο πλευρό του χρόνια τώρα κι ακόμα και σε αυτή την δύσκολη στιγμή δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του. Στο πρώτο επισκεπτήριό του στις φυλακές, μάλιστα, βρέθηκε εκεί και το κλίμα ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένο. Ο Πέτρος δεν την άφηνε να φύγει. Μάλιστα στο τέλος εκείνη του έδωσε και μια υπόσχεση.

Η γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σε σπάνιες συνεντεύξεις της έχει μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της. Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη της στο «People» για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν. Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ. Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά.

Πέτρος Φιλιππίδης σύζυγός του Ελπίδα Νίνου

Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα τον στόχο μου. Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας. Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί ο Πέτρος Φιλιππίδης με ηρεμιστικά χάπια;

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό "Λοιπόν" έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης με τίτλο "Πέτρος Φιλιππίδης: Η απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί με ηρεμιστικά χάπια".

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

"Σύμφωνα με το Πρώτο θέμα, λέγεται πως κατά την παραμονή του στην Γαδά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον, δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια καθώς ο Φιλιππίδης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο από την στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όσο και από την ώρα που του έβαλαν χειροπέδες.

Το τελευταίο που περίμενε να συμβεί στην ζωή του ήταν να συλληφθεί, να οδηγηθεί σε κελί και αργότερα να μπει φυλακή. Όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, μιλούν για έναν άνθρωπο που θεωρούσε ότι κατέχει ύψιστη εξουσία, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο και στα πλαίσια μιας παράστασης, αλλά σε προσωπικό, μιλώντας άσχημα στους συνεργάτες και παρενοχλώντας σεξουαλικά το σύνολο των γυναικών στην εκάστοτε δουλειά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr βέβαια ΔΕΝ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής οι πηγές μας αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό στις φυλακές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να είναι άσχημα ψυχολογικά αλλά δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο σημείο.