Έκκληση βοήθειας από τη Λάουρα Νάργες - Μεγάλη αγωνία για την παρουσιάστρια

«Βοηθήστε σας παρακαλώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκκληση βοήθειας από τη Λάουρα Νάργες - Μεγάλη αγωνία για την παρουσιάστρια

Με μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες θέλησε να ζητήσει τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων, καθώς έχασε τη γάτα της, τη Σίσι.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως είχε δώσει το γατάκι της να το προσέχει μία κυρία, την οποία είχε βρει μέσω γνωστής εφαρμογής όσο έλειπε σε διακοπές, ωστόσο εκείνο το έσκασε.

Έτσι, ζήτησε από τους followers της στο Instagram να έχουν τον νου τους σε περίπτωση που δουν κάπου το γατί της.

Η έκκληση βοήθειας από τη Λάουρα Νάργες

«Έχει χαθεί η Σίσι μου! Βοηθήστε σας παρακαλώ! Χάθηκε στην περιοχή Ζωγράφου ενώ μένω Νέα Φιλοθέη - Πολύγωνο. Την άφησα να την προσέχει μία κυρία μέσα από γνωστή εφαρμογή. Το έσκασε χθες βράδυ (μόλις το έμαθα) από το μπαλκόνι της. Ίσως προσπάθησε να πάει σπίτι μας. Έχει σχέδιο σαν καρδούλα στην πλάτη της. Πείτε μου άλλες φιλοζωικές να επικοινωνήσω», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της η Λάουρα Νάργες.

Λάουρα Νάργες έκκληση βοήθειας
Λάουρα Νάργες Instagram
Λάουρα Νάργες γάτα

Οι δύσκολες ώρες που πέρασε η Λάουρα Νάργες με την απώλεια που της στοίχισε

Η Λάουρα Νάργες πριν από αρκετά χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη όλων. Ο μπαμπάς της έφυγε από την ζωή και η απώλεια αυτή την στιγμάτισε για πάντα.

Με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο μπαμπάς της, η Λάουρα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μιλώντας για εκείνον.

«Λείπει τόσο μα τόσο πολύ… δεν υπάρχει στιγμή που δεν είναι στο μυαλό μου… «Μιλάμε» πολλές φορές, όμως μου στέλνει σημάδια, με προστατεύει, με καθοδηγεί. Μαζί με την πόντια γιαγιάκα μου. Μου δίνει τόση δύναμη και ασφάλεια. Πόσο τυχερή είναι που τον είχα και εξακολουθώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να τον «βλέπω» δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου που θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του», έγραψε η ίδια.

Λάουρα Νάργες θάνατος πατέρα