Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα - «Είναι ντροπή να παθαίνει ο τόπος μας...»

Η οργισμένη ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα - «Είναι ντροπή να παθαίνει ο τόπος μας...»

Μία έξαλλη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram η Δανάη Μπάρκα, η οποία αναφέρθηκε και πάλι στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην χώρα μας και εξέφρασε την οργή της για όσους συνεχίζουν να ποστάρουν φωτογραφίες από τις διακοπές τους σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι άνθρωποι που έφυγαν με φέρι μποτ από την Εύβοια, η παρουσιάστρια ζήτησε να δείξουν όλη την ευαισθησία που χρειάζεται.

Η οργισμένη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Ρε παιδιά ! Είναι ντροπή να πεθαίνει ο τόπος μας, να πεθαίνουν ψυχές, να καρδιοχτυπάμε για τους συνανθρώπους μας και κάποιοι να ανεβάζουν κοκτειλ, περίεργα πιάτα και ξέγνοιαστες στιγμές. Να τις ζήσεις, ΦΥΣΙΚΑ, αλλά μην τις ανεβάζεις έστω τώρα.

Τώρα βοηθά με ό,τι τρόπο μπορείς ή αλλιώς σώπασε. Ας φερθούμε όπως θα θέλαμε να μας φέρονται, κι ο κόσμος θα αλλάξει. Όλοι έχουμε ανάγκη τις διακοπές και τους φίλους μας ειδικά αν δουλεύουμε ασταμάτητα τον χειμώνα ΟΜΩΣ περισσότερη ανάγκη έχουμε και μας έχουν οι συνάνθρωποι μας που ζουν την φρίκη, και τα ζώα μας.

Μας έχει ανάγκη το δάσος, μας έχουν ανάγκη οι εθελοντές μας, οι πυροσβέστες μας, όλοι. Σας παρακαλώ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, είναι ύβρις. ΕΛΕΟΣ! Ας είμαστε όλοι ενωμένοι κι ας βοηθάμε, επαναλαμβάνω με Ο,ΤΙ τρόπο μπορεί ο καθένας, τους ανθρώπους μας μέχρι να ηρεμήσει όλο αυτό και μετά να αρχίσουμε να φυτευτούμε σε κάθε σπιθαμή γης τα δέντρα από την αρχή. Ενωμένοι, με αλληλεγγύη, πίστη, πείσμα, και αγάπη για το περιβάλλον και τους συμπολίτες μας. Θα το περάσουμε κι αυτό, όλοι μαζί.

Χέρι χέρι. Κουράγιο παιδιά! Το μόνο που μπορεί να μας σώσει και να μας δώσει ζωή είναι η ανθρωπιά μας. Κουράγιο! (Και μιλάω κυρίως για λογαριασμούς με πολλούς φόλοουερς που μπορούν να διαδώσουν εύκολα μια χρήσιμη πληροφορία). Λίγες μέρες υπομονή και εύχομαι όλοι να βρεθούμε σε μια παραλία», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτηση που έκανε.

Τεράστια αγωνία για τη Δανάη Μπάρκα - Κόντεψε να χάσει τα σκυλάκια της

Ώρες αγωνίας έζησε η Δανάη Μπάρκα, η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών αυτές τις μέρες που οι φλόγες πλήττουν την Αττική. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δεν γνώριζε πού ακριβώς βρίσκονται τα σκυλάκια της και προσπαθούσε απεγνωσμένα να τα βρει.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ευτυχώς μετά από λίγο, με τη βοήθεια της Κατρίνας Τσάνταλη, της οποία μάλιστα το καταφύγιο κάηκε, τα δύο σκυλάκια της Δανάης Μπάρκα βρέθηκαν.

«Παιδιά μην με ρωτάτε για τα σκυλιά, δεν έχω επικοινωνήσει, προσπαθώ πολλές ώρες. Κάποιος έγραψε ότι πήγαν σε ένα άλλο μέρος πάλι για σκυλάκια αλλά πήρα εκεί και μου είπαν ότι δεν ισχύει. Παλεύω να γυρίσω εσπευσμένα στην Αθήνα, δεν έχω σήμα και έχω χάσει και επαφή με τα σκυλιά μου. Είμαι σε πανικό. Αν έχω νεότερα φυσικά και θα σας ενημερώσω. Μέχρι τότε όποιος έχει νεότερα ας είμαστε σε επαφή», έγραψε αρχικά.

Δανάη Μπάρκα ανάρτηση Instagram

Λίγο αργότερα, αφού έμαθε πού βρίσκονται τα σκυλάκια της, έγραψε:

«Παιδιά σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη βοήθεια. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Βρέθηκε ο μεζές και η ρόξυ. Μπράβο σε όλους τους εθελοντές και την Κατρίνα Τσάνταλη».

Δανάη Μπάρκα σκυλιά