Ξέσπασε η Δέσποινα Βανδή - «Αυτό που συμβαίνει δεν πρέπει να...»

Η συγκινητική ανάρτησή της για τις φωτιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Δέσποινα Βανδή - «Αυτό που συμβαίνει δεν πρέπει να...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να συγκινήσει βαθύτατα τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς αναφέρθηκε στις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας καθώς και στο έργο των πυροσβεστών.

Η τραγουδίστρια, όπως έκαναν μέχρι τώρα πολλοί celebrities, πήρε θέση στο θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων την τελευταία εβδομάδα και ξεκαθάρισε πως όσα συμβαίνουν δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Είναι εικόνες που δε βρίσκεις λέξεις να πεις…το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την προσφορά αυτών των ανθρώπων όπου η γενναιότητα της ψυχής τους υπερβαίνει την ανθρώπινη τους διάσταση…

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν πρέπει να ξεχαστεί όταν θα έρθει η επόμενη μέρα…», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

"Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα “Ποτέ ξανά” και να που συμβαίνει ξανά"

Στις τραγικές εξελίξεις που σημειώνονται στη χώρα μας με τις πολλαπλές και τεράστιες φωτιές θέλησε να τοποθετηθεί η Κάτια Ζυγούλη. Η ίδια λύγισε καρδιές με τα λόγια της.

Το γνωστό μοντέλο θυμήθηκε τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι πριν τρία χρόνια στις οποίες είχε κινδυνέψει και το δικό της σπίτι και που είχαν φυσικά χαθεί πολλές ζωές.

Έτσι, προχώρησε σε μια σειρά από stories, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στέλνοντας με την σειρά της το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

“Δε ξέρω γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα το ξαναφτιάξουμε. Όλοι μαζί. Να πηγαίνουν όλα τα σχολεία για αναδάσωση. Κάθε μέρα. Τι να την κάνουν τη μόρφωση αν δεν υπάρχει ζωή γύρω τους; Δε ξέρω ποιοι είναι οι τύποι με τα γκαζάκια και εικασίες δε θέλω να κάνω. Ξέρω όμως ότι όλο και κάτι έχουμε στο σπίτι μας που πραγματικά μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχασαν τα πάντα. Ας είμαστε όλοι μαζί.

Ας μη ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα όταν σβήσουν οι τελευταίες σπίθες. Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα, “Ποτέ ξανά”. Και να που συμβαίνει ξανά και ξανά και ξανά. Όμως θα το ξαναφτιάξουμε”.

Κάτια Ζυγούλη ανάρτηση για τις φωτιές στην Ελλάδα