Γυναικάρα στα 49 της η «Μαρία της Γειτονιάς» - Έτσι είναι σήμερα η Thalia

Μιλάμε για κορμάρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γυναικάρα στα 49 της η «Μαρία της Γειτονιάς» - Έτσι είναι σήμερα η Thalia

Η Thalia ήταν η μεγάλη σταρ των μεξικανικών σειρών που έπαιζαν πριν από χρόνια στην Ελλάδα και όχι μόνο. Μία από αυτές και η «Μαρία της Γειτονιάς», η οποία την έκανε και γνωστή στο ευρύ κοινό.

Σήμερα, η Thalia είναι είναι 49 ετών και η εικόνα της είναι αρκετά διαφορετική από το κοριτσάκι που μπορεί να θυμάστε, κάτι που ισχύει βέβαια και για την Ξανθή Τζερεφού. Η ίδια πια ασχολείται και με το τραγούδι και μάλιστα έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει μερικές μεγάλες επιτυχίες.

Όσο για την εμφάνισή της, είναι απλά εντυπωσιακή αφού έχει καταφέρει όχι μόνο να διατηρήσει το κορμί της, αλλά να το κάνει ακόμα καλύτερο! Μία βόλτα στο Instagram της είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς για τι μιλάμε!

Η σημερινή εικόνα της Thalia από τη Μαρία της Γειτονιάς

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Thalia

Η Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα (Ariadna Thalía Sodi Miranda, 26 Αυγούστου 1971), ευρέως γνωστή ως Ταλία, είναι Μεξικανή τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας και επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την AMPROFON (Ένωση Μεξικανών Παραγωγών Ηχογραφημάτων), θεωρείται η πιο εμπορική Μεξικανή τραγουδίστρια διεθνώς, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα από πολύ μικρή ηλικία ενώ έχει τραγουδήσει στα ισπανικά, στα αγγλικά, στα πορτογαλικά, στα γαλλικά, και στη διάλεκτο Ταγκαλόγκ των Φιλιππίνων, στο πλαίσιο της προώθησης της μουσικής της στις διάφορες αγορές. Θεωρείται βετεράνος της ισπανόφωνης βιομηχανίας του θεάματος, με το όνομά της να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα brands στον ισπανόφωνο κόσμο.

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ισπανόφωνες ερμηνεύτριες όλων των εποχών και αναφέρεται από το διεθνή Τύπο ως η "Βασίλισσα της Λάτιν Ποπ". Έχει λάβει 17 υποψηφιότητες στα βραβεία Latin Billboard Awards και 7 υποψηφιότητες στα βραβεία Latin Grammy, καθώς και πολλά βραβεία Lo Nuestro. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας όπως Tony Bennett, Michael Bublé, Robbie Williams, Marc Anthony, Julio Iglesias, Laura Pausini και πολλούς άλλους.