Με ροζ μαλλιά σήμερα η Ειρήνη Ερμίδου από το GNTM - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ροζ μαλλιά σήμερα η Ειρήνη Ερμίδου από το GNTM - Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Την Ειρήνη Ερμίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM. Τότε είχε τραβήξει πολύ την προσοχή της Βίκυς Καγιά και μάλιστα, είχε φτάσει αρκετά ψηλά στον διαγωνισμό.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι είναι κι αυτή άλλος άνθρωπος, όπως και η Ξανθή Τζερεφού. Η Ειρήνη Ερμίδου μάλιστα έχει κάνει και μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της αφού από ξανθά τα έβαψε ροζ.

Πλέον ασχολείται ενεργά με το μόντελινγκ και μάλιστα, στο προφίλ της στο Instagram βλέπουμε πολλές εικόνες από τις φωτογραφήσεις της.

Η Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Κομοτηνή. Παίζει ποδόσφαιρο από την τετάρτη δημοτικού και μπήκε σε ερασιτεχνική ομάδα στα 17 της, όταν μετακόμισε για δύο χρόνια στη Γερμανία. Της αρέσει να μαγειρεύει και να γράφει στίχους. Πριν το GNTM δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ. Η φράση που έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη είναι δύο λέξεις: “create yourself”.

Έτσι είναι η Ειρήνη Ερμίδου από το GNTM σήμερα

Αγνώριστη σήμερα και η Ελευθερία Καρναβά του GNTM

Η Ελευθερία Καρναβά ήταν η παίκτρια που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Ήταν το Golden Pass, το οποίο είχε ξετρελάνει τότε τη Βίκυ Καγιά αν και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Τη χρονιά εκείνη, το βραβείο είχε μοιραστεί στα δύο. Μισό στην Άννα Μαρία Ηλιάδου και μισό στην Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία βέβαια πλέον έχει στραφεί προς την τηλεόραση και ασχολείται λιγότερο με τον χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελευθερία Καρναβά εντυπωσίασε τους κριτές στην οντισιόν της και παρά την απειρία της, πήρε το πολυπόθητο Golden Pass. Η πορεία της στο παιχνίδι δεν ήταν ιδανική και τελικά αποχώρησε, σχετικά νωρίς. Η ίδια βέβαια σε δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή της, δε δίστασε να «αδειάσει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.(…) Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν», είχε πει πριν από λίγο καιρό.

Σήμερα, μοιάζει να είναι εντελώς άλλος άνθρωπος. Το κοριτσάκι με τα μακριά κόκκινα μαλλιά και τα γυαλιά που γνωρίσαμε, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, και οι φωτογραφίες της στο Instagram κόβουν την ανάσα των διαδικτυακών της φίλων.