Άσχημα νέα για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη - Η ανάρτησή της

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη - Η ανάρτησή της

Η Κατερίνα Στικούδη που σε λίγο καιρό θα κρατά τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον συζυγό της, Βαγγέλη, πριν λίγα 24ωρα θα έβγαζε στον αέρα το νέο της βίντεο κλιπ με τίτλο Suelta, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη.

Η αγαπημένη εγκυμονούσα τραγουδίστρια με ανακοίνωση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η κατάσταση με τις φωτιές στην Ελλάδα έχει επιβαρύνει ψυχολογικά όλη την ομάδα και έκριναν σωστό να παγώσει για λίγο η κυκλοφορία του.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

"Το Suelta δεν θα βγει στο YouTube αυτές τις μέρες όπως ήταν προγραμματισμένο !Η μεγάλη καταστροφή που βιώνει η χώρα μας μόνο οργή και θλίψη μου προκαλεί …

Σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για την κυκλοφορία ! Out now", ανέφερε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

«Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις;»

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να ξεσπάσει για τις ειδήσεις περί εμπρησμού που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες που ξεσπούν οι φωτιές στη χώρα μας.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για όλους αυτούς που έχουν προκαλέσει αυτό το μεγάλο κακό στη χώρα.

« Εμπρησμοί, κι άλλοι εμπρησμοί, κάθε καλοκαίρι. Πόσα σπίτια θα κάψεις; Πόσες ανθρώπινες ψυχές θα ταλαιπωρήσεις; Πόσα σπίτια θα εξαφανίσεις; Πόσα ζωάκια θα σκοτώσεις; Πότε θα καταλάβουμε ότι αυτός εδώ ο τόπος απλά μας φιλοξενεί και δεν μας ανήκει; Ξυπνήστε ρε», είπε χαρακτηριστικά εμφανώς εκνευρισμένη στο βίντεο που ανέβασε.