Κοντεύει να γεννήσει αλλά ακόμα δεν το έχει παραδεχθεί - Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη

Στην παραλία με φλοράλ μαγιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοντεύει να γεννήσει αλλά ακόμα δεν το έχει παραδεχθεί - Η νέα φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη

Ότι γράφει το Youweekly.gr είναι νόμος κι έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές! Πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα τότε βρισκόταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης! Σήμερα, τρεις μήνες μετά και η τραγουδίστρια αρνείται να μιλήσει γι' αυτό. Μάλλον θα το αποκαλύψει όταν γεννήσει...

Ωστόσο, οι αναρτήσεις της συνεχίζουν κανονικά να διαδέχονται η μία την άλλη αλλά δυστυχώς η κοιλίτσα της δεν μπορεί να κρυφτεί, και ειδικά από αυτό το βίντεο!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ λοιπόν η Κατερίνα Στικούδη απολαμβάνει την ζέστη των ημερών σε παραλίες μαζί με τον σύντροφό της.

Προσφάτως, μάλιστα, δημοσίευσε ένα instastories στο οποίο ποζάρει με μαγιό και η ευτυχία στο πρόσωπό της ήταν ζωγραφισμένη.

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η συνάδελφος της Κατερίνας, Νάγια, μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι not κι αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Στικούδη αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες από ότι έπρεπε.

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.