Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της Κατερίνας Στικούδη - Το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη

Δεν υπάρχουν πλέον περιθωρία για αμφιβολίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πιο φουσκωμένη από ποτέ η κοιλίτσα της Κατερίνας Στικούδη - Το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη

Μπορεί η ίδια να μην το έχει επιβεβαιώσει ακόμη, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα -δείτε εδώ ένα ακόμη βίντεο- κάτι που σιγά σιγά δεν αφήνει περιθωρία για αμφιβολίες.

Η όμορφη τραγουδίστρια έκανε χθες, Τετάρτη, γυρίσματα για το νέο της video clip και έτσι έκανε ένα live στο instagram μαζί με τις χορεύτριες της ομάδας της.

Σε κάποια στιγμή του live, μάλιστα, φάνηκε έντονα η φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τους followers της να ξεκινούν να της γράφουν «με το καλό» όχι μόνο για το τραγούδι αλλά και για το μωρό.

Ωστόσο, η ίδια δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι, το μόνο που έχει δηλώσει ότι είναι απλά έχει πάρει για

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Στικούδη να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά η ίδια δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει κάτι από όσα γράφονται.

Το βίντεο που φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της Κατερίνας Στικούδη

Η νυχού της Κατερίνας Στικούδη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού YOU αποκάλυψε πως η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Σήμερα, ήρθε η επιβεβαίωση με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νυχού της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η αισθητικός της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει για να δείξει το καινούργιο της μαύρισμα και από κάτω, η νυχού της γράφει.

«Αυτό το σπρέι για μαύρισμα είναι καλό ακόμα και για μία εγκυμονούσα... απλά το λέω», αφήνοντας δίπλα μία πονηρή φατσούλα.

=Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη

"Έχω να πω ένα “μπράβο” σε όλους αυτούς που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν"

Τα φλερτ των νεανικών της χρόνων, το πείσμα που είναι ασπίδα της σε κάθε εμπάθεια, ο σύζυγός της που την κάνει να νιώθει παντοδύναμη, οι ατασθαλίες στη διατροφή και η πειθαρχία στον τρόπο ζωής της, η αδυναμία στους γονείς της και η λατρεία στον πεθερό της, η βία στις γυναίκες, τα φετινά απρόοπτα στο YFSF, οι μεταμφιέσεις που τη δυσκόλεψαν, τα εύσημα που πήρε από σπουδαίους καλλιτέχνες. Το πιο sexy θηλυκό της ελληνικής showbiz με την πολυδιάστατη προσωπικότητά της ως τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια, υποδέχεται μαζί μας την άνοιξη για να μας χαρίσει τη θετική της ενέργεια και τις πιο προσωπικές της εξομολογήσεις.

H μόνιμη ερώτηση στην Κατερίνα Στικούδη είναι πάντα “μα πώς τα προλαβαίνεις όλα;”, αφού αυτές τις μέρες τρέχει από τη μια πρόβα στην άλλη για τα γυρίσματα του YFSF, με ενδιάμεσο σταθμό το στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ και προετοιμάζοντας τη νέα της στήλη που θα δίνει τις συμβουλές της για ευεξία σε γνωστό site. Η κουβέντα μας ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε και είναι το δικό της... λιμάνι.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κατερίνα Στικούδη περιοδικό you