«Πόσο ντρέπομαι...» - Συγκίνησε με τη νέα ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου

Το σπαρακτικό στιγμιότυπο από τις φωτιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πόσο ντρέπομαι...» - Συγκίνησε με τη νέα ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία εξαιρετικά συγκινητική φωτογραφία που αποτυπώνει τις φρικιαστικές στιγμές που ζει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία, τραβηγμένη από το φακό του Γιώργου Μουντάφη, στην οποία απαθανίζεται ένα κοριτσάκι με λυπημένο βλέμμα μπροστά από τις φλόγες.

Η παρουσιάστρια, τις τελευταίες μέρες είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο, να βοηθήσει όσο μπορεί για να περιοριστούν οι φωτιές. Αυτή τη φορά, η ανάρτησή της έφερε δάκρυα στα μάτια των διαδικτυακών της φίλων.

Η συγκινητική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Παιδί μου.. ψυχούλα μου.. πόσο ντρέπομαι..», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στo Instagram της.

«Καμιά αισιοδοξία, μόνο πόνος»

Ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τις φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα, η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή της για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με τα λόγια της και με την εικόνα που δημοσίευσε. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Νατάσα Μποφίλιου να τοποθετείται με έντονο τρόπο για ένα θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.

«Το σπίτι είναι ένα καμμένο δάσος. Η στάχτη είναι η σκιά μου. Η φωτιά είναι τα μάτια μου. Το μέλλον είναι ένα τσίγκινο τασάκι κι εγώ μέσα σε όλα αυτά προσπαθώ να μάθω να αναπνέω ξανά. Να ρουφάω καπνό και να φυσάω ζωή. Όμως ως πότε μπορεί ένας άνθρωπος να ζει σε ένα φουγάρο; Καμιά αισιοδοξία. Μόνο πόνος», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram της.