Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη - «Δε δεχόμαστε αυτά τα εγκλήματα»

Η οργισμένη ανάρτηση για τις φωτιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη - «Δε δεχόμαστε αυτά τα εγκλήματα»

Μία οργισμένη ανάρτηση αποφάσισε να κάνει η Αγγελική Ηλιάδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αναφερθεί στις φωτιές που έχουν πλήξει τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Την ώρα που οι φήμες για την προσωπική της ζωή και την επανασύνδεσή της με τον Σάββα Γκέντσογλου φουντώνουν, η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να εκφράσει την αγανάκτησή της με όσα συμβαίνουν.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως εδώ και χρόνια η χώρα μας δέχεται χτυπήματα και πλέον ήρθε η ώρα να αντισταθεί.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη

«Χρόνια με χτυπάτε …χρόνια στέκομαι…χρόνια με πουλάτε και το ανέχομαι… Ελλάδα μου δακρύζω…πονάει η ψυχή μου…συνάνθρωπε μου σε καταστρέψανε…Αυτή πρέπει να είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε….δεν ανεχόμαστε πια…δεν δεχόμαστε αυτά τα εγκλήματα…δεν τρώμε τα ψέματα…ΤΕΛΟΣ. Ελλάδα μου ο αγώνας μας τώρα αρχίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αγγελική Ηλιάδη.

«Πόσο ντρέπομαι...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία εξαιρετικά συγκινητική φωτογραφία που αποτυπώνει τις φρικιαστικές στιγμές που ζει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία, τραβηγμένη από το φακό του Γιώργου Μουντάφη, στην οποία απαθανίζεται ένα κοριτσάκι με λυπημένο βλέμμα μπροστά από τις φλόγες.

Η παρουσιάστρια, τις τελευταίες μέρες είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο, να βοηθήσει όσο μπορεί για να περιοριστούν οι φωτιές. Αυτή τη φορά, η ανάρτησή της έφερε δάκρυα στα μάτια των διαδικτυακών της φίλων.

«Παιδί μου.. ψυχούλα μου.. πόσο ντρέπομαι..», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στo Instagram της.