Σοκάρει η νέα εμφάνιση της Αντζελίνας Χαλντέντα μετά την απώλεια των 20 κιλών

Τι συμβαίνει με την υγεία της πρώην παίκτριας του The Bachelor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει η νέα εμφάνιση της Αντζελίνας Χαλντέντα μετά την απώλεια των 20 κιλών

Την Αντζελίνα Χαλντέντα την γνωρίσαμε μέσα από το The Bachelor! Κατά την συμμετοχή της μάλιστα στο παιχνίδι, είχε πάρει 13 κιλά, ωστόσο μετά την προσαρμογή της στην παλιά της καθημερινότητα, έχασε 20 κιλά, χωρίς απολύτως καμία προσπάθεια.

Η 21χρονη κομμώτρια έχει αλλάξει κατά πολύ στην εμφάνιση της και αυτό οφείλεται καθαρά στο πόσο αδυνατισμένη είναι. Η ίδια μάλιστα, είχε αναφέρει πρόσφατα, πως δεν επιθυμούσε να χάσει τόσα κιλά, απλώς λόγω ψυχολογίας δεν μπορούσε να φάει, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει όλο και περισσότερο ο αριθμός στην ζυγαριά.

Το απόγευμα μάλιστα της Δευτέρας, η Αντζελίνα δημοσίευσε μια νέα της φωτογραφία στο instagram, στην οποία πράγματι την βλέπουμε πιο αδύνατη από ποτέ.

Η νέα φωτογραφία της Αντζελίνας Χαλντέντα μετά την απώλεια των 20 κιλών

Στην λεζάντα έγραψε: «Μην προσπαθείς να τα έχεις καλά με τους άλλους. Κοιτά να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου γιατί μ’ αυτόν μένεις τις νύχτες.. μ’ αυτόν κοιμάσαι… μ’ αυτόν ζεις!».

Σοκάρει η εμφάνιση της Αντζελίνας Χαλντέντα μετά την απώλεια των 20 κιλών

Αντζελίνα Χαλντέντα: Η ανάρτησή της για τον χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου

Φουλ ερωτευμένη η Αντζελίνα Χαλντέντα - Στιγμιότυπο με τον σύντροφο της στο κρεβάτι

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Αντζελίνα Χαλντέντα, η κοπέλα που το κοινό γνώρισε και λάτρεψα μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor, στην εφημερίδα Espresso και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η απώλεια κιλών της πλέον έχει γίνει επικίνδυνη για την υγεία της.

Να σημειωθεί πως βγαίνοντας από το παιχνίδι η Αντζελίνα έχασε 20 ολόκληρα κιλά.

“Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη τώρα πια” λέει η 21χρονη και συνεχίζει, “Νομίζω ότι έχω αδυνατίσει πάρα πολύ και θα επικοινωνήσω με ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστώσω τι φταίει. Δε πιστεύω όμως ότι έχω νευρική ανορεξία, όπως σχολιάζουν κάποιοι στο instagram. Είναι πιθανό ωστόσο να αντιμετωπίζω κάποια διατροφική διαταραχή, διότι είμαι άνθρωπος της ψυχολογίας και επηρεάζομαι οργανικά όταν δεν είμαι καλά. Τα 20 κιλά μετά το Bachelor δεν τα έχασα κάνοντας δίαιτα και γυμναστική, απλώς μου κόπηκε η όρεξη”.