Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη Μπουγιούρη - Άλλος άνθρωπος

Νέο look για τον γνωστό ηθοποιό

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη Μπουγιούρη - Άλλος άνθρωπος
News 10.08.2021 14:09
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα νέο look θέλησε να υιοεθετήσει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Συγκεριμένα, ο ηθοποιός άλλαξε τα μαλλιά του, τόσο στο μήκος όσο και στο στυλ.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του.

Μάλιστα, λόγω των διαφορετικών ρόλων του, πολλές φορές απαιτείται να κάνει αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση του. Έτσι λοιπόν έκανε και τώρα για τον καινούργιο του ρόλο, που πιθανότατα είναι για αυτήν την γνωστή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης λοιπόν μοιράστηκε το νέο του hairlook, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και όπως βλέπουμε μάκρυνε αρκετά τα μαλλιά του, άλλαξε την χωρίστρα ενώ ξύρισε και τα γένια του.

Η νέα εμφάνιση του Παναγιώτη Μπουγιούρη

Μεγάλη η αλλαγή στην εμφάνιση του Παναγιώτη Μπογιούρη

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στα social media, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξέσπασε κατά του Στάθη Λιβαθινού και εξήγησε πως στον καιρό που συνεργάστηκαν ήταν χυδαίος και για τον λόγο αυτό θέλησε να τον «φτύσει».

Ο ηθοποιός μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Στάθη Λιβαθινό και ακολούθησε το παράδειγμα των ηθοποιών που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα βιώνουν στον χώρο του θεάτρου, ενώ σήμερα έγινε μία σοκαριστική αποκάλυψη για τις καταγγελίες στο Έλα Χαμογέλα.

«Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος “δάσκαλος-πατερούλης” αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ!

Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!

Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό!

Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Παναγιώτης Μπουγιούρης Λιβαθινός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανάρτηση - «καρφί» του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

Στάθης Λιβαδινός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Share