Εκτόξευση στους followers της Ευλαμπίας Ρέβη μετά τη συγκινητική στιγμή της στο ρεπορτάζ

Το κοινό έχει ξετρελαθεί μαζί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτόξευση στους followers της Ευλαμπίας Ρέβη μετά τη συγκινητική στιγμή της στο ρεπορτάζ

Η Ευλαμπία Ρέβη, σε μία πολύ ανθρώπινη στιγμή, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της για τις φωτιές στο Open, μαζί με έναν ηλικιωμένο που έκανε τα πάντα για να γλιτώσει το σπίτι του από τις φωτιές.

Η κίνησή της αυτή, συγκίνησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό και καταχειρόκροτήθηκε στα social media, με αποτέλεσμα να έχει και η ίδια μία απίστευτη άνοδο στους followers της.

Οι followers που πήρε η Ευλαμπία Ρέβη

Συγκεκριμένα, πριν το εν λόγω ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος του Open, είχε 4.332 followers, ενώ μόλις προβλήθηκε η ιδιαίτερη αυτή στιγμή στον αέρα του δελτίου, οι διαδικτυακοί της φίλοι εκτοξεύθηκαν στους 23.500.

Ευλαμπία Ρέβη Instagram

«Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη»

Συγκλονιστικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η πύρινη λαίλαπα έχει καταφέρει να εξαφανίσει όλους τους κόπους των κατοίκων αφήνοντας πίσω μόνο στάχτες.

Πρόκειται για τις πιο μεγάλες καταστροφές που είχε ποτέ η Ελλάδα καθώς πέρα από περιουσίες έχουν καεί επίσης αμέτρητες δασικές εκτάσεις αλλά και χιλιάδες ζώα έχουν χάσει επίσης την ζωή τους.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση αλλά και τα social media, η Ευλαμπία Ρέβη η οποία είναι απεσταλμένη ως ρεπόρτερ του Open στην Εύβοια κατάφερε να συγκινήσει και να γίνει viral σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια λύγισε στον αέρα της εκπομπής όταν ένας γέροντας θέλησε να την ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον που έδειξε. Η ρεπόρτερ αμέσως έβαλε τα κλάματα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το στούντιο διέκοψε τη σύνδεση.

Η ίδια επανήλθε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος γέροντας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διαβίωσης και είναι μόνος του.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα την κατάσταση που βρεθήκαμε. Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και όχι να μείνει μόνος του σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί» είπε μεταξύ άλλων.