Συγκίνησε η Ναταλία Γερμανού με την ανάρτησή της για την Ευλαμπία Ρέβη

«Μην πυροβολείτε όλους τους δημοσιογράφους...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Ναταλία Γερμανού με την ανάρτησή της για την Ευλαμπία Ρέβη

Όλη τη χώρα έχει συγκινήσει η ανθρώπινη στιγμή που είχε η Ευλαμπία Ρέβη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, όταν ξέσπασε σε κλάματα κατά τη συνομιλία της με έναν ηλικιωμένο που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Από το βράδυ της Δευτέρας (9/8), τα social media έχουν καταχειροκροτήσει την ευαισθησία της δημοσιογράφου και ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού, η οποία της έδωσε τα εύσημά της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας το βίντεο από το ρεπορτάζ.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την Ευλαμπία Ρέβη

«Μην πυροβολείτε (όλους) τους δημοσιογράφους. Υπάρχουν και αυτοί», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ναταλία Γερμανού Ευλαμπία Ρέβη

«Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη»

Συγκλονιστικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η πύρινη λαίλαπα έχει καταφέρει να εξαφανίσει όλους τους κόπους των κατοίκων αφήνοντας πίσω μόνο στάχτες.

Πρόκειται για τις πιο μεγάλες καταστροφές που είχε ποτέ η Ελλάδα καθώς πέρα από περιουσίες έχουν καεί επίσης αμέτρητες δασικές εκτάσεις αλλά και χιλιάδες ζώα έχουν χάσει επίσης την ζωή τους.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση αλλά και τα social media, η Ευλαμπία Ρέβη η οποία είναι απεσταλμένη ως ρεπόρτερ του Open στην Εύβοια κατάφερε να συγκινήσει και να γίνει viral σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια λύγισε στον αέρα της εκπομπής όταν ένας γέροντας θέλησε να την ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον που έδειξε. Η ρεπόρτερ αμέσως έβαλε τα κλάματα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος από το στούντιο διέκοψε τη σύνδεση.

Η ίδια επανήλθε σήμερα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος γέροντας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διαβίωσης και είναι μόνος του.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Δεν αλλάζει αυτό σε τίποτα την κατάσταση που βρεθήκαμε. Ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και όχι να μείνει μόνος του σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί» είπε μεταξύ άλλων.