Έτσι ήταν η Άννα Βίσση πριν την πλαστική στήθους - Σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Την έκανε το 2013

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι ήταν η Άννα Βίσση πριν την πλαστική στήθους - Σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Πολλές είναι οι ελληνίδες γυναίκες της σόου μπιζ που έχουν κάνει πλαστικές στήθους. Άλλες το κρύβουν, άλλες όχι. Ανάμεσα τους είναι και η Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αν και τελείως ακομπλεξάριστη με την εμφάνιση της, το 2013 θέλησε να κάνει μια ανανέωση και έτσι αποφάσισε να μεγαλώσει κατά δύο νούμερα το στήθος της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν, απέκτησε το νέο της μπούστο το καλοκαίρι του 2013 σε κλινική πλαστικής χειρουργικής στη Νέα Υόρκη, με την ίδια να έχει μάλιστα επιβεβαιώσει την επέβαση.

Έκτοτε, η Άννα Βίσση το ανανεώσει με μία νέα επαναστατική μέθοδο εμφυτεμάτων, έχοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και κυρίως διακριτικό, μιας και είναι λίγοι αυτοί που το παρατηρούν. Πολλές είναι μάλιστα και αυτές που έχουν κάνει πλαστική στην μύτη!

Έτσι ήταν η Άννα Βίσση πριν την πλαστική στήθους

Έτσι ήταν η Άννα Βίσση πριν την πλαστική στήθους σπάνιες φωτογραφίες

Έτσι ήταν η Άννα Βίσση πριν την πλαστική στήθους φωτογραφίες

Έτσι ήταν η Άννα Βίσση πριν την πλαστική στήθους

Τι κάνει ωστόσο η Άννα Βίσση και στα 63 της έχει κορμί 20αρας;

63αρα αλλά βάζει κάτω και 20αρες με το σώμα της (δείτε εδώ φωτογραφία της με μαγιό)! Πώς το έχει καταφέρει όμως αυτό; Η Άννα Βίσση όταν βλέπει τη ζυγαριά της να παίρνει την… ανιούσα, ακολουθεί μια δίαιτα με θερμίδες η οποία υπόσχεται απώλεια τριών κιλών την εβδομάδα.

Καθημερινά, λοιπόν, πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες ώστε να έχει απώλεια βάρους αλλά και να μη στερείται τα βασικά προκειμένου η διατροφή της να είναι ισορροπημένη. Τις αρχές αυτές στηρίζει η δίαιτα fire fat, την οποία και ακολουθούν πολλοί αστέρες της showbiz παγκοσμίως.

Άννα Βίσση δίαιτα

Η fire fat δίαιτα, είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).