Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Οι νέες φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους

Άκρως καλοκαιρινοί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη: Οι νέες φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους

Ο Άγγελος Λάτσιος περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο πιο ευχάριστα μπορεί καθώς αυτή τη φορά είναι μαζί με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, την Γαία.

Ο Άγγελος Λάτσιος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media είναι αρκετά ενεργός καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αυτό το διάστημα παρέα με την Γαία Μερκούρη απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Οι ίδιοι μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν τρέχει κάτι μεταξύ τους όμως φαίνεται ξεκάθαρα περνούν καλά κι αυτό έχει σημασία.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση του Άγγελου Λάτσιου από τις διακοπές

Οι κοινές διακοπές

Λάτσιος - Μερκούρη - διακοπές

Η κοινή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τις αδερφές του, Βαλέρια και Μαρίνα

Στην Άνδρο βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι ο Άγγελος Λάτσιος, μαζί με την οικογένεια του και φυσικά την αδερφές του, Βαλέρια, Μαρίνα, Λάουρα. Τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη έχουν άριστες επαφές μεταξύ τους και πάρα τις διαφορές ηλικίας, παιρνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ άριστες επαφές κρατά και με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Το μεσημέρι μάλιστα της Πέμπτης, ο Άγγελος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Βαλέρια και την Μαρίνα στην θάλασσα.

Μπορεί η Λάουρα ωστόσο να έλειπε από την φωτογραφία, όμως δεν παρέλειψε να άφησει το σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγραψε: «Σας αγαπώ»!

Στιγμές ευτυχίας για τον Άγγελο Λάτσιο και τις αδερφές του Άγγελος Λάτσιος σχόλιο Λάουρας

Συγκλονιστική φωτογραφία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη - Μάζεψε σκουπίδια από παραλία

Αρκετά ευαισθητοποιημένος δείχνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, όσον αφορά τα περιβαλλοντολογικά θέματα αυτού του πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Λάτσιος, όντας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, αποφάσισε εκτός από φωτογραφίες με τους φίλους του και δικές του να ανεβάσει και κάτι για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου επισκέφθηκε μια παραλία για να απολαύσει το μπάνιο του και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτη σκουπίδια αποφάσισε να τα μαζέψει ενώ αμέσως μετά μοιράστηκε μερικές σκέψεις του με τους ακόλουθούς του στο Ιnstagram.

«Χθες πήγα στη θάλασσα και στεναχωρήθηκα από το πόσα σκουπίδια ήταν πεταμένα στην παραλία. Εάν όλοι μαζεύαμε τα σκουπίδια μας θα είχαμε πολύ πιο καθαρές θάλασσες. (δεν είναι ντροπή να μαζεύουμε και τα σκουπίδια αλλονών αν μπορούμε)», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Μενεγάκη γιος Άγγελος Λάτσιος παραλία