Σάκης Κατσούλης: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του Τριαντάφυλλου

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του Τριαντάφυλλου

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία κρατώντας στην αγκαλιά του το γιο του Τριαντάφυλλου.

Ο νικητής του Survivor 4 και ο τραγουδιστής ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και η φιλία τους φαίνεται πως κρατάει ακόμα και τώρα που έχουν επιστρέψει στις κανονικές ζωές τους.

Μάλιστα, πολλές φορές πραγματοποιούν κοινές εξόδους, ενώ πριν από λίγο καιρό, ο Σάκης μαζί με τη Μαριαλένα, ταξίδεψαν στη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του Ντάφυ.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες, ο Σάκης Κατσούλης φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Νικόλα, τον γιο του Ντάφυ και μάλιστα έστειλε και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram για τη μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη με τον γιο του Τριαντάφυλλου

«Του αδελφού μου το παιδί, δύο φορές παιδί μου», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Κατσούλης.

Σάκης Κατσούλης Τριαντάφυλλος

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Σάκη Κατσούλη σε δύσκολες ημέρες

Στο πλευρό των πυρόπληκτων βρίσκεται και ο Σάκης Κατσούλης σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, με τον νικητή του Survivor 4 να ανακοινώνει πως συγκεντρώνει προμήθειες στη Ρόδο όπου βρίσκεται για διακοπές, για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Όπως και η Μαρίνα Πατούλη, έτσι και ο Σάκης Κατσούλης, με τη βοήθεια φυσικά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Τριαντάφυλλου, φρόντισαν να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Εύβοια άλλωστε είναι η περιοχές της Ελλάδας που αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις φωτιές και εξακολουθεί να μάχεται με τις φλόγες.

Ο Σάκης Κατσούλης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να έρθουν και να συνδράμουν στο έργο του.