Που χάθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης - Η τελευταία του ανάρτηση στα social media

Τι κάνει σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Που χάθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης - Η τελευταία του ανάρτηση στα social media

Στο στόχαστρο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση βρέθηκε πριν από λίγους μήνες και ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης που τώρα τηρεί σιγή ιχθύος όχι μόνο στα social media αλλά παντού.

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες» είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο και είχαν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Τότε, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος θα βγει σε συνέντευξή του για να παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή.

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά τις κατηγορίες ο Παύλος Χαϊκάλης έχει... εξαφανιστεί.

Η τελευταία ανάρτηση που έχει κάνει στα social media του, είναι στο Facebook, πριν από τρεις μήνες.

Η ανάρτηση του Παύλου Χαϊκάλη

Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται και τι κάνει σίγουρα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο δικηγόρος του τον έχει συμβουλέψει πολύ καλά.

Η πρώην σύζυγος του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και γάμου -παντρεύτηκαν το 2015-, έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή. H απόφασή τους αυτή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη!

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο περιβάλλον του, άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού.

Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από έναν μήνα περίπου. Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day, όπου προβλήθηκε το ρεπορτάζ: