Άλλοι χωρίζουν άλλοι επανασυνδέονται - Ξανά μαζί οι...

Και πολύ άργησαν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλοι χωρίζουν άλλοι επανασυνδέονται - Ξανά μαζί οι...

Περονόσπορος φαίνεται πως έπεσε το τελευταίο διάστημα στην ελληνική showbiz! Μέσα σε ένα μήνα έγινα γνωστό πως χώρισαν δυο από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, Βανδή - Νικολαΐδης, Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια (αν κι αυτοί έχω χωρίσει εδώ κι ένα εξάμηνο απλά τώρα έγινε γνωστό).

Πέραν, όμως, από αυτά τα όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα, υπάρχει και η άλλη πλευρά! Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τα καμώματά του και ουκ ολίγες φορές είχε χωρίσει επεισοδιακά, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επανενωθεί...

Οι δύο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και η σχέση τους είναι αρκετά παθιασμένη με χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Ξανά μαζί Φιντιρίκος - Δαλάκα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι μαζί αφού κατάλαβαν πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο επιχειρηματίας καταβάλλει προσπάθειες για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους και στο πλευρό του έχει την αγαπημένη του Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι δίπλα του κάθε στιγμή.

Επανασύνδεση Φιντιρίκου Δαλάκα

Ποιος είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Ο Δημήτρης είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου και της Ειρήνης Χρηστίδου. Είναι μόλις 34 χρόνων και δραστηριοποιείται στην εστίαση, έχοντας μετοχές στο γνωστά γλυφαδιώτικα στέκια.

Έχει ως motto ζωής μια φράση του Jim Carrey: “Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι μια μέρα να γίνουν πλούσιοι, διάσημοι και να έχουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Έτσι θα καταλάβουν ότι η ευτυχία δεν κρύβεται σε αυτά”. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Ο ορισμός του αυτοδημιούργητου, αποδεικνύει ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις και το μυαλό είναι ο συνδυασμός για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Κομμάτι της Momentum Group, κατασκευαστής, με εταιρείες στο εξωτερικό, δεν σταματά να δημιουργεί. Κάθε ευκαιρία που του προκύπτει, είναι για τον ίδιο τ’ οξυγόνο του. Κάθε τοίχο που βρίσκει μπροστά του, απλά τον γκρεμίζει.