Η αντίδραση της Μενεγάκη στην φωτογραφία του Ουγγαρέζου για το MEGA

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αντίδραση της Μενεγάκη στην φωτογραφία του Ουγγαρέζου για το MEGA

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του έπειτά από οχτώ χρόνια όπου βρισκόταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον ΑΝT1. Αποφάσισε λοιπόν πως έχει έρθει η ώρα να κλείσει για τα καλά αυτόν τον κύκλο προκειμένου να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και να επιστρέψει στο MEGA, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους followers του ότι πρόκειται να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια, γράφοντας χαρακτηριστικά "Για να μην τα πολυλογώ, συνέβη αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι μου. Σας περιμένουμε...", αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Η αντίδραση μάλιστα της Ελένης Μενεγάκη δεν άρχισε να έρθει! Συγκεκριμένα, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του "Δεν φαντάζεσαι ποσό έχω χαρεί που επιτέλους θα είμαστε μαζί ! Καλώς ήρθες Δημήτρη μου στο #megatokalo", ανακοινώνοντας με την σειρά της την συνεργασία τους.

Το σχόλιο της Μενεγάκη στον Ουγγαρέζο

Η αντίδραση της Μενεγάκη στην φωτογραφία του Ουγγαρέζου

«Με πήρε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τηλέφωνο»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό DownTown ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με την Ελένη Μενεγάκη για τη εκπομπή της.

Πώς έγινε η πρόταση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Είχες ποτέ σκεφτεί ότι θα δουλεύατε μαζί;

Όχι. Αλλά όταν είχα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της πριν από δυοτρία χρόνια, υπήρξε ωραία χημεία. Συζητούσαμε on και off camera με πολύ ενδιαφέρον. Με πήρε λοιπόν η ίδια τηλέφωνο, μου είπε «Σάββα, η Ελένη είμαι» και κόλλησα, δεν την κατάλαβα.

Ομολογώ πως χάρηκα πολύ με αυτή την πρόταση. Είναι ένας ευγενέστατος άνθρωπος με εκπληκτικό μαγνητισμό. Ξέρει να κερδίζει τους ανθρώπους. Να σκεφτείς, είχα πει ότι δεν θα ξαναγυρίσω σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή, όμως είναι ένα νέο challenge και θέλω να το δοκιμάσω.

Σάββας Πούμπουρας Ελένη Μενεγάκη