Μιλλούση - Πετρούνιας: Φόρεσαν στις κόρες τους παρόμοια μαγιό και πήγαν παραλία

Η τρυφερή φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιλλούση - Πετρούνιας: Φόρεσαν στις κόρες τους παρόμοια μαγιό και πήγαν παραλία

Ύστερα από την επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, εκείνος μαζί με την οικογένειά του ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποφάσισε να κάνει ένα «break» προκειμένου να χαλαρώσει και να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μαζί με την σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση αλλά και τις δυο τους κορούλες είναι στο νησί της Κρήτης. Τόσο η Βασιλική Μιλλούση όσο και Λευτέρης Πετρούνιας είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Έτσι, και οι δυο δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της «Μακάρι να γινόμασταν και πάλι παιδιά... μέσα από τα μάτια τους όλα μοιάζουν πιο εύκολα» ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε «Καιρός ήταν να περάσω και λίγο χρόνο με τα κορίτσια μου».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια

Η ανάρτηση του Πετρούνια

Λευτέρης Πετρούνιας: «Δεν μου αρέσει η δεύτερη και η τρίτη θέση...»

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, Λευτέρης Πετρούνιας έθεσε τον πήχη ψηλά καθώς μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δήλωσε πως «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην κορυφή, θα τα πούμε στο Παρίσι».

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφού αφιέρωσε τη διάκρισή του στην Ελλάδα και στις δύο κόρες του μίλησε για το υψηλό επίπεδο του τελικού, τονίζοντας πως του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: «Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη»
Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια