Σύζυγος κορυφαίας τραγουδίστριας κατηγορείται για βιασμό - Εκείνη προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα

Κατηγορείται για ηθική βλάβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σύζυγος κορυφαίας τραγουδίστριας κατηγορείται για βιασμό - Εκείνη προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα

Πριν από μερικούς μήνες είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος με τον σύζυγο της Nicki Minaj καθώς κατηγορείται γαι απόπειρα βιασμού. Προβλήματα με τον νόμο δεν αντιμετωπίζει μόνο ο σύζυγός της αλλά και η γνωστή τραγουδίστρια καθώς προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα που κατηγορεί ότι την βίασε ο σύζυγός της, Κένεθ Πίτι το 1994.

Όπως αναφέρει σε νέα αγωγή, που κατέθεσε στο δικαστήριο η Τζένιφερ Χόου, όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον του «βιαστή», δεν μπόρεσε να αποδείξει την αυθεντικότητα των ισχυρισμών της, με αποτέλεσμα ο άντρας να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 4 μόνο χρόνων και η ίδια να οδηγηθεί σε νέο δικαστήριο.

Μάλιστα η διάσημη ράπερ ισχυρίζεται ότι τότε όχι μόνο την πλησίασε, αλλά επίσης την δωροδόκησε για να αποσύρει τις κατηγορίες.

«Μου πρότεινε να με πάει στο δικαστήριο στην Καλιφόρνια, εμένα και την οικογένειά μου. Και μου είπε αν θέλω να με βοηθήσει στην υπόθεση, αλλά αρνήθηκα», αναφέρει το θύμα.

Τελικά, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε προσφορά από την ράπερ, αλλά ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και εναντίον της για δωροδοκία, ηθική βλάβη και ψυχολογική καταπίεση.

Νεκρός ο πατέρας της Nicki Minaj - Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον παράτησε

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του πρώτο της παιδιού η ράπερ, Nicki Minaj ζει μια τραγωδία. Όπως ανακοινώθηκε, αυτοκίνητο παρέσυρε τον πατέρα της και τον παράτησε στην άσφαλτο να πεθάνει, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος Ρόμπερτ Μαράζ περπατούσε στον δρόμο στην περιοχή Μινεόλα του Λονγκ Άιλαντ στις 6.15 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ξαφνικά τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που συνέχισε την πορεία του.

Ο πατέρας της ράπερ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και πέθανε το Σάββατο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία της κομητείας Νασάου. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του. Από τη ζωή έφυγε και μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια.

Nicki Minaj πατέρας νεκρός