Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Συνάντηση κορυφής με πρώην παίκτρια του Survivor

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Συνάντηση κορυφής με πρώην παίκτρια του Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου φαίνεται πως είναι αρκετά ερωτευμένοι καθώς αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αν και δεν είναι αρκετά ενεργοί στα social media που και που βρίσκουν τον χρόνο για να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτή τη φορά κι αφού έκαναν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές τους διακοπές αποφάσισαν πως έχει έρθει η ώρα να περάσουν και λίγο χρόνο μαζί.

Έτσι, με αφορμή μια απρόσμενη συνάντηση που είχαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στο πλοίο, εκείνοι συνάντησαν την πρώην παίκτρια του «Survivor», την Μαριάνθη Κάσδαγλγη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαριάνθης η οποία δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφάι της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Συνάντηση Survivors

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις εν πλω διακοπές τους

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το δείξουν. Σχεδόν μετά από επτά μήνες μακριά ο ένας από τον άλλον, φαίνεται πως δεν επηρέασε καθόλου την μεταξύ τους σχέση.

Έτσι και οι δυο έχουν άπλετο χρόνο προκειμένου να χαρούν ακόμη περισσότερο την σχέση τους καθώς πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε άλλο ένα εμπόδιο αφού ο Ηλίας Μπόγδανος νοσηλεύτηκε καθώς έδωσε «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Μόλις η συγκεκριμένη περιπέτεια έλαβε τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής αλλά και η αγαπημένη του έκαναν ξεχωριστές διακοπές, καθώς εκείνος πήγε στην Σίφνο και την Κίμωλο ενώ από την άλλη το μοντέλο ήταν στις Σπέτσες.

Και οι δυο βρίσκονται μαζί για να απολαύσουν τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή από τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

Η ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου

Η γνωριμία του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφό του

Μπορεί να τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του Survivor, ωστόσο ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε και κέρδισε την αγάπη όλων και ειδικότερα της κοπέλας του, που δεν σταμάτησε στιγμή να φεύγει από το πλευρό του.

Το πρωί της Τετάρτης ο φιναλίστ του παιχνιδιού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και πάνω στη συζήτηση, αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Είχαμε γνωριστεί. Θα ακουστεί λίγο περίεργο τώρα και ντρέπομαι να το πω… είχαμε γνωριστεί, όταν εγώ σπούδαζα και ήθελα να κάνω γυμναστική σε ειδική σχολή για personal trainer. Το στούντιο γυμναστικής βρισκότανε πολύ κοντά στο σπίτι της Αλεξάνδρας.

Τέλος πάντων, από εκεί πέρα από τη γειτονιά γνωριζόμασταν αλλά ήταν ακόμη στο σχολείο η Αλεξάνδρα, ήταν στη Γ’ Λυκείου, είναι λίγο περίεργο και ντρέπομαι τώρα που το λέω. Έμοιαζε πάρα πολύ με αυτό που είναι τώρα”.

Επίσης, ο τραγουδιστής μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μια ατάκα που του είπε, όταν κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, έτρεχαν όλα τα παιδιά για να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί του.

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό. Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα. Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.