Πως είναι το σώμα γνωστής Ελληνίδας μετά από 22 μέρες αφότου γέννησε;

Κι όμως, έχει κορμί φιδίσιο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πως είναι το σώμα γνωστής Ελληνίδας μετά από 22 μέρες αφότου γέννησε;

Η Σοφία Νομικού αναμφίβολα και πριν αλλά και μετά την γέννα έχει ένα απόν τα πιο καλλίγραμμα σώματα καθώς δεν έχει από τίποτα και από κανέναν να ζηλέψει κάτι. Να θυμίσουμε πως έγινε μητέρα για πρώτη φορά κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την, Νίκολα.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram.Έτσι η Σοφία Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έβαλε το μπικίνι της ενώ στην αγκαλιά της κρατάει την νεογέννητη κορούλα της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σοφίας Νομικού

Πως είναι το σώμα της Πωλίνας Φιλλίπου μετά από δυο εγκυμοσύνες;

Η Πωλίνα Φιλλίπου και ο σύζυγός της Τριαντάφυλλος Παντελίδης διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς έπειτα από την γέννηση τους δεύτερου παιδιού τους, η ευτυχία στην οικογένειά τους ολοκληρώθηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Αν και η Πωλίνα Φιλλίπου με δύο παιδιά πλέον έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα ως μητέρα, αυτό δεν την σταματά από το να δημοσιεύει προσωπικές της στιγμές μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή καθώς αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της όπου βρίσκονται για μπάνιο. Μπορεί η ίδια να γέννησε δυο αγγελούδια όμως το σώμα της παραμένει καλλίγραμμο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Πωλίνας Φιλλίπου

Πωλίνα Φιλίππου - Σώμα

Οι πρώτες δηλώσεις για την βάφτιση του παιδιού τους

«Είμαστε όλη τη μέρα του τρελού. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τα τακτοποίησα όλα για τη βάφτιση, τα κατάφερα.

Περιμένουμε την Κυριακή, που πάλι κι εκεί θα είμαστε τελευταία στιγμή. Σάββατο φεύγουμε για την Κύπρο, γιατί τραγουδάει ο αδερφός του Τριαντάφυλλου, Κωνσταντίνος Παντελίδης. Γυρνάμε Κυριακή το μεσημέρι και Κυριακή απόγευμα είναι η βάπτιση. Ας προσευχηθούμε όλοι να είμαστε εδώ» ανέφερε η Πωλίνα Φιλίππου.

Οι νονοί του παιδιού θα είναι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης καθώς και ένας στενός φίλος του ζευγαριού.