Άλλοι χωρίζουν οριστικά και άλλοι τα ξαναβρίσκουν και πάνε ρομαντικά ταξίδια...

Οι αναρτήσεις στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλοι χωρίζουν οριστικά και άλλοι τα ξαναβρίσκουν και πάνε ρομαντικά ταξίδια...

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαμε πολλούς χωρισμούς, με τον πιο πρόσφατο αυτόν της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο, άλλο ζευγάρι όχι μόνο τα ξαναέφτιαξε, αλλά πήγε και ρομαντικό ταξίδι μετά την επανασύνδεση.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «On time», η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι μαζί αφού κατάλαβαν πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο επιχειρηματίας καταβάλλει προσπάθειες για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους και στο πλευρό του έχει την αγαπημένη του Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είναι δίπλα του κάθε στιγμή.

Το ρομαντικό ταξίδι της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου

Το ζευγάρι μάλιστα μετά την επανασύνδεση του, εκμεταλλεύτηκε τις καλοκαιρινές του διακοπές και αποφάσισε να πάει ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, στην πανέμορφη Βενετία. Μαζί μπορεί να μην δημοσίευσαν φωτογραφίες, όμως οι αναρτήσεις τους προδίδουν πως είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Τι και αν οι χωρισμοί τους είναι συχνοί, το ζευγάρι πάντα καταλήγει μαζί!

Ποιος είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Ο Δημήτρης είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου και της Ειρήνης Χρηστίδου. Είναι μόλις 34 χρόνων και δραστηριοποιείται στην εστίαση, έχοντας μετοχές στο γνωστά γλυφαδιώτικα στέκια.

Έχει ως motto ζωής μια φράση του Jim Carrey: “Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι μια μέρα να γίνουν πλούσιοι, διάσημοι και να έχουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Έτσι θα καταλάβουν ότι η ευτυχία δεν κρύβεται σε αυτά”. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Ο ορισμός του αυτοδημιούργητου, αποδεικνύει ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις και το μυαλό είναι ο συνδυασμός για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Κομμάτι της Momentum Group, κατασκευαστής, με εταιρείες στο εξωτερικό, δεν σταματά να δημιουργεί. Κάθε ευκαιρία που του προκύπτει, είναι για τον ίδιο τ’ οξυγόνο του. Κάθε τοίχο που βρίσκει μπροστά του, απλά τον γκρεμίζει.